Hele Norge leser

Hele Norge leser

-

Gratulerer til vinnerne!

Postet av Hele Norge leser den 31. Mar 2020

Gratulerer til våre to første vinnere📚 Bokpremier er snart på vei i posten til Ilse Warming, elev ved Oslo katedralskole og Trude Myhre fra Panda leselag. Trude @lesekrok er glad for at arbeidsplassen oppfordret til å delta i lesekampanjen - det gir noe å gjøre og å dele med kollegaer i denne tiden😊

Gratulerer til begge - og riktig god lesing til alle! Vi trekker nye bokpremier neste uke - kanskje du blir den heldige vinneren?


7 Kommentarer

I dag trekker vi de første vinnerne!

Postet av Hele Norge leser den 31. Mar 2020

Heia alle lesere😊 I dag begynner vi trekningen av vinnere i Hele Norge lesers lesekampanje📚 Hver uke vil vi trekke to nye vinnere - og alle som registrerer lesing er med i trekningen. Vinnerne vil bli kontaktet og får en bokpremie i posten.

Vi forteller hvem vinnerne er, om de gir tillatelse til det, i premieliste på Hele Norge leser og i våre kanaler.


0 Kommentar

Hele Norge leser er i gang med ny kampanje!

Postet av Hele Norge leser den 17. Mar 2020

Skoler, arbeidsplasser og fritidsaktiviteter er stengt og vi har alle mye tid å fylle. Lesing er en god aktivitet for å koble av, tilegne seg ny kunnskap og til å fylle dagene med innhold.

Mange har etterlyst ny kampanje på Hele Norge leser og vi setter i gang allerede torsdag 19. mars. I første omgang vil kampanjen vare ut april.

Vi vil forløpende trekke ut deltagere som får bokgaver i posten.

Flere av henvendelsene om å sette i gang en ny kampanje har kommet fra lærere som vil bruke kampanjen til å motivere elever til å lese bøker. Nå er det også gode muligheter for å danne familielag hvor alle registrer egen lesing og høytlesing. Heia hele Norge leser.


16 Kommentarer

Powered by: Bloc