Hele Norge leser

Hele Norge leser

-

Sommerens bokbad

Postet av Hele Norge leser den 28. Aug 2020

I sommer har Malin Adriaensen, også kjent som @readygoread, hatt bokbad med mange kjente og kjære forfattere. Gikk du glipp av noen av dem? Da kan du se dem på Hele Norge lesers IGTV, som du finner her.
Hør Jørn Lier Horst fortelle om å skrive krim for voksne og barn, Ruth Lillegraven anbefale lyrikk, Henrik Langeland om Showtime, Dag O. Hessen om Verden på vippepunktet, Alexander Kielland Krag om å skrive Norges første Instagram-bok, og Anders de la Motte om årstidskvartetten. Her er det masse å kose seg med på sene høstkvelder - god fornøyelse!


0 Kommentar

Les med Hele Norge leser!

Postet av Hele Norge leser den 17. Aug 2020

Snart er det duket for lesesommerens siste bokbad - 27. august skal Ruth Lillegraven bokbades av Malin Adriaensen (@readygoread)!

I opptakten til bokbadet arrangerer vi samlesing av Lillegravens roman Alt er mitt. Målet er å lese femti sider hver dag og bli ferdig i god tid til bokbadet. Diskusjonen rundt boka vil foregå både på Instagram og Hele Norge leser. Bli med i lesegruppa "Les med Hele Norge leser" for å diskutere lesingen med andre underveis, og følg med på vår Instagram-story, hvor Malin vil titte innom og oppdatere om sin lesing.

Samlesingen starter i morgen, tirsdag 18. august, men det er fritt fram for å bli med på både lesingen og i gruppa etter det også. Du finner gruppa her.0 Kommentar

Bokbad med Jørn Lier Horst

Postet av Hele Norge leser den 2. Aug 2020

Jørn Lier Horst er en kjent og kjær forfatter for mange. Han har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet, han har nå over femti titler på merittlisten og skriver engasjerende og spennende krim for både voksne og barn. Den 4. august bokbades han av bookstagrammer Malin (@readygoread).

Er det noe du har spesielt lyst til å spørre Jørn Lier Horst om? Følg med på Hele Norge lesers instagramkonto, hvor vi vil åpne opp for innsending av spørsmål i forkant av bokbadet.

Samtalen vil kretse generelt rundt Horsts forfatterskap, og egner seg for både voksne og barn. Kanskje det er noen blodfans av Detektivbyrå nr. 2 som vil se på før leggetid?


2 Kommentarer

Powered by: Bloc