Bokbad med Alyson Richman

Postet av June Natalie Sørlie den 8. Jul 2020

Long time, no see kjære lesere! 

Jeg har vært så opptatt med å lese at jeg rett og slett har glemt å dele litt lesemotivasjon, men jeg håper dere uansett har lest mange gode bøker! Denne sommeren er ganske annerledes enn vi er vane med, og jeg tror mange av oss derfor leser litt ekstra mye. For å bidra med litt lesemotivasjon og inspirasjon har jeg derfor tatt kontakt med Alyson Richman for et bokbad!

Vi skal snakke om hennes siste utgivelse "Skyenes hemmelighet", boken hun skriver akkurat nå, og hun vil svare på spørsmål fra sine lesere - eller dere som vil sjekke ut bøkene hennes! Bokbadet vil foregå på min instagram sine, @bokpanda, fredag 10. juli kl 18 (norsk tid). Bokbadet vil bli lagret så frykt ikke om du er opptatt akkurat da; du vil finne det på siden min senere også. Alyson Richman er en internasjonal bestselger, hun er mest kjent for isn bok "Hele livet på en dag", men hele fem av hennes bøker er oversatt til norsk. Jeg er veldig glad i hennes bøker da de er lettleste og overlater en del til fantasien. Bøkene hennes er inspirerte fra historiske hendelser, og den boken vi skal snakke om, "Skyenes hemmelighet" tar utgangspunkt i Tsjernobyl-ulykken. Jeg synes boken var hjerteskjærende og vakker!

Alyson Richman og jeg gleder oss masse og håper på at du vil titte innom oss førstkommende fredag kl 18! Vi ses!


0 Kommentar

Leseglede

Postet av June Natalie Sørlie den 22. Sep 2019

God søndag alle sammen,

som noen av dere sikkert har fått med dere er jeg personen bak @bokpanda på instagram og mitt navn er June. Jeg er 22 år gammel og har vært en lesehest hele livet, men av og til er leselysten vanskeligere å finne. Jeg lagde derfor et lag her på Hele Norge Leser for å spre motivasjon til å lese mer. Laget heter ReadingIsLit. Siden det bare er plass til 10 stk per lag så har jeg derfor opprettet en gruppe som heter det samme; ReadingIsLit hvor jeg oppfordrer alle til å bli med! Her vil vi heie på hverandre, motivere hverandre og diskutere bøkene vi leser. Du finner oss under fanen "Grupper".

Hele Norge Leser er noe for alle aldre, og det beste: det er et event for alle lesetempo! Mange ReadAThons/LeseMaraton i dag handler om å lese mye og fort, men Hele Norge Leser handler om å lese litt hver dag. Du får 1 poeng for 10 sider, 2 poeng for 20 sider og 3 poeng for 50 sider eller mer per dag. Om du hører på lydbok får du 1 poeng for 10 minutter, 2 poeng for 20 minutter og 3 openg for 50 minutter eller mer per dag. Så det lønner seg å lese litt hver dag og det er tilpasset de som ikke kan lese en fysisk bok!

Så sørg for å spre ordet, la oss spre leseglede sammen! La oss lese mer sammen! Dann deres egne lag hvor dere kan utfordre og motivere hverandre som venner, familie, elever/klasse eller kolleger! Reading Is Lit! 

 


0 Kommentar

Bli kjent med meg

Postet av June Natalie Sørlie den 21. Sep 2019

Hei,

mitt navn er June og jeg er 22 år gammel. Jeg bor i Tromsø, men opprinnelig fra Østlandet. Jeg har studert den antikke kulturen og nordisk litteratur, nå studerer jeg historie. Jeg har jobbet i bokhandel i fire år og har hatt hovedansvar for ungdom- og barnelitteratur. Jeg leser det meste, men i det siste har jeg lest lite krim og dokumentarer, MEN jeg har mange liggende som skal leses på nyåret!

Jeg ønsker å spre leseglede, spesielt blant barn og unge. Alle er velkomne på mitt lag, uansett om du leser mye, lite eller ingenting! Vi skal motivere hverandre til å nå de målene man har satt seg. Jeg skal selv delta på to ReadAThons fra Oktober til 22. Desember. Det ene er et halloween readathon som heter Nightmare Before TBR (Tim Burton inspirert) og det andre er Triwizardathon (et Harry Potter inspirert readathon). Dere kan lese mer om begge delene påmin instagram @bokpanda eller send meg en melding så forklarer jeg gjerne!

Send meg en melding om du ønsker å være på mitt lag ReadingIsLit så vi kan bli bedre kjent!  Legg gjerne igjen en kommentar her om deg! 


0 Kommentar

Powered by: Bloc