Leseglede

Postet av June Natalie Sørlie den 22. Sep 2019

God søndag alle sammen,

som noen av dere sikkert har fått med dere er jeg personen bak @bokpanda på instagram og mitt navn er June. Jeg er 22 år gammel og har vært en lesehest hele livet, men av og til er leselysten vanskeligere å finne. Jeg lagde derfor et lag her på Hele Norge Leser for å spre motivasjon til å lese mer. Laget heter ReadingIsLit. Siden det bare er plass til 10 stk per lag så har jeg derfor opprettet en gruppe som heter det samme; ReadingIsLit hvor jeg oppfordrer alle til å bli med! Her vil vi heie på hverandre, motivere hverandre og diskutere bøkene vi leser. Du finner oss under fanen "Grupper".

Hele Norge Leser er noe for alle aldre, og det beste: det er et event for alle lesetempo! Mange ReadAThons/LeseMaraton i dag handler om å lese mye og fort, men Hele Norge Leser handler om å lese litt hver dag. Du får 1 poeng for 10 sider, 2 poeng for 20 sider og 3 poeng for 50 sider eller mer per dag. Om du hører på lydbok får du 1 poeng for 10 minutter, 2 poeng for 20 minutter og 3 openg for 50 minutter eller mer per dag. Så det lønner seg å lese litt hver dag og det er tilpasset de som ikke kan lese en fysisk bok!

Så sørg for å spre ordet, la oss spre leseglede sammen! La oss lese mer sammen! Dann deres egne lag hvor dere kan utfordre og motivere hverandre som venner, familie, elever/klasse eller kolleger! Reading Is Lit! 

 Bli kjent med meg

Postet av June Natalie Sørlie den 21. Sep 2019

Hei,

mitt navn er June og jeg er 22 år gammel. Jeg bor i Tromsø, men opprinnelig fra Østlandet. Jeg har studert den antikke kulturen og nordisk litteratur, nå studerer jeg historie. Jeg har jobbet i bokhandel i fire år og har hatt hovedansvar for ungdom- og barnelitteratur. Jeg leser det meste, men i det siste har jeg lest lite krim og dokumentarer, MEN jeg har mange liggende som skal leses på nyåret!

Jeg ønsker å spre leseglede, spesielt blant barn og unge. Alle er velkomne på mitt lag, uansett om du leser mye, lite eller ingenting! Vi skal motivere hverandre til å nå de målene man har satt seg. Jeg skal selv delta på to ReadAThons fra Oktober til 22. Desember. Det ene er et halloween readathon som heter Nightmare Before TBR (Tim Burton inspirert) og det andre er Triwizardathon (et Harry Potter inspirert readathon). Dere kan lese mer om begge delene påmin instagram @bokpanda eller send meg en melding så forklarer jeg gjerne!

Send meg en melding om du ønsker å være på mitt lag ReadingIsLit så vi kan bli bedre kjent!  Legg gjerne igjen en kommentar her om deg!