100 bøker lest på bare fire måneder!

Postet av Ingvild Larsen Røkke (@ingvildleser) den 29. Nov 2019

100 bøker lest på bare 4 måneder! Det har for det meste gått i barne- og ungdomsbøker, men også noen for voksne også! Det har vært mange gode historier, men her er noen av mine favoritter( ikke i rangert rekkefølge):


⭐️ Handmaids tale - Margaret Atwood

⭐️ Dette er ikke oss - Neda Alaei

⭐️ Vi skulle vært løver - Line Baugstø

⭐️ Draumar betyr ingenting - Ane Barmen

⭐️ Leksikon om lys og mørke - Simon Stranger

⭐️ Vi var en gang - Monika Steinholm

⭐️ Bienes historie - Maja Lunde

⭐️ Blå - Maja Lunde

⭐️ Kinderwhore - Maria Kjos Fonn

⭐️ Benny går berserk - Tom-Erik Fure

⭐️ Gutten i kjelleren - Katherine Marsh

⭐️ Buffy By er talentfull: en selvbiografi - Ingeborg Arvola

⭐️ Harry Potter - J.K. Rowling                                    

#2019readingchallenge #helenorgeleser


0 Kommentar

40 bøker på tre måneder

Postet av Ingvild Larsen Røkke (@ingvildleser) den 27. Okt 2019

I løpet av tre måneder har jeg rukket å lese 40 bøker! Da regner jeg med både lydbøker, e-bøker og fysiske bøker! Nå ser det ut som om jeg må utvide lesemålet mitt igjen! Jeg ser frem til nye leseopplevelser!

Dessuten setter jeg stor pris på e-bok-appen til biblioteket, slik at jeg kan lese de nyeste bøkene gratis! 


1 Kommentar

Min motivasjon til å lese flere bøker

Postet av Ingvild Larsen Røkke (@ingvildleser) den 14. Okt 2019

Jeg har alltid vært glad i å lese bøker, men da jeg begynte å studere fant jeg aldri tid til å lese noe særlig utenom det som var på pensumlista. Litt merkelig i og med at jeg studerte nordisk litteratur og språk. Men nå som jeg har fullført mastergraden min har jeg funnet lesegleden igjen, og det har kanskje en sammenheng med at jeg endelig kan lese det jeg har lyst til, og la litteratur bare være litteratur, uten å måtte analysere så mye.

Jeg oppdaget også goodreads, og jeg fikk litt ekstra motivasjon til å lese når jeg kunne sette meg lesemål, og visualisere hvor mye jeg hadde lest i boka. Nå har jeg snart lest 30 bøker, og det er veldig mye, i hvert fall for en som før var vant med å lese en eller to bøker i året! I løpet av denne uka som konkurransen har vart har jeg rukket å lese 8 bøker, så det handler nok, som de fleste her sier, om å finne tid til å lese!

0 Kommentar

Powered by: Bloc