The story behind the wall

Postet av Sagene bokhandel den 25. Apr 2019

I desember ble vi invitert til å delta på et julemarked i regi av Prindsens hage i Oslo. Til dere som ikke kjenner til Prindsens Hage, så er det en nydelig liten oase i sentrum av Oslo. På sommeren er det hengekøyer, blomster, utepils og diverse arrangementer der i helgene. I år ville de vise at også kunne være et tilfluktssted på vinteren også. De satte opp tre store lavvoer med varmelamper og boder, saueskinn og lyslenker,  foodtrucks og kor - et storartet sted for julemarked. De delte inn de fire helgene i desember til å sette fokus på forskjellige type aktørere. 


Den helgen vi var invitert ar det fokus på kunst, illustrasjon og litteratur. Det var slik vi møtte Inna Hansen. Inna er kunster og dataspillskaper, og på dette julemarkedet ble vi så begeistret for bildene hennes at vi kjøpte et par stykker, og ba henne komme innom butikken etter jul, så vi kunne diskutere om kunne tenke seg og selge bildene sine i vår butikk.


Da vi kom hjem la vi henne til på instagram, og der så kunne vi med stor glede se at hun også kunne male vegg! Så dette er historien bak kunsten på veggen.Hva synes du? Kom innom og gi din dom.

Reading is sexy.
Sagene Bokhandel


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.