Tar du utfordringen?

Postet av Hele Norge leser den 7. Aug 2019

Høstens vakreste eventyr - bokhøsten - er rett rundt hjørnet. Nye, spennende bøker og en oppdagelsesreise i nye eller velkjente forfatterskap venter på deg. Hva er vel bedre enn å kombinere leselysten med deltakelse i lesekonkurransen Hele Norge leser?

1. oktober går startskuddet for lesekonkurransen som runder av Bokåret 2019. Først på nyttårsaften vil det være klart hvem som kan gå ut av Bokåret 2019 med tittelen Norges bokleser 2019.

Dette er en utfordring du ikke kan la gå fra deg! Har du lenge tenkt at samtalene over lunsjen på jobb kunne vært mer inspirerende, eller har du hatt en plan om å starte en lesesirkel, men ikke helt kommet i gang? Nå får du drahjelpen du trenger! 

I lesekonkurransen får du også mulighet til å utfordre andre bedrifter eller lesesirkler til dyst.

Hele Norge leser er ikke bare en lesekonkurranse; men også et verktøy for deg som vil holde leseinteressen varm året rundt. Her kan du gjøre boksøk, registrere bøker du leser, gjøre notater underveis og dele kommentarene dine med andre bokinteresserte. i tillegg er det et eldorado for deg som ønsker å være oppdatert på det som skjer på litteraturfronten, med tilgang til oversikter over arrangementer landet rundt. Hele Norge leser skal være et levende forum for bokinteresserte. 

Opprett bruker allerede i dag og la vennene dine bli med. La 2019 bli året du setter lesing høyt på agendaen!


  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.