Kom i leseform!

Postet av Hele Norge leser den 11. Sep 2019

Hvordan ligger du an i oppløpet til høstens store lesekonkurranse?

1. oktober braker det løs! Men allerede nå kan det være lurt å teste formen og finne smutthullene i hverdagen der du kan finne plass til lesing. Hva med å lese til jobben? En lydbok på mobilen eller en medbrakt bok gir en god start på morgenen. Når du får smaken for de gode lesepausene i hverdagen vil du snart ønske deg flere!

De av oss som har barn kan til tider lure på når den nyeste boken til favorittforfatteren endelig skal bli lest. Du vet - den du kjøpte til deg selv for de rolige stundene som aldri helt materialiserte seg. Kanskje det ikke er nødvendig å vente til neste ferie med den boka? Det gjelder å finne smutthullene. Kanskje det bare handler om å legge bort mobilen eller fjernkontrollen og velge en annen form for avslapning?

Alle konkurranser krever litt treningsinnsats - å bli en aktiv leser er også en treningssak. Men lesing har så mange fordeler! Fra hjernetrim til stressreduksjon - forskning viser at du også blir et mer empatisk menneske av å lese. Bøker gir deg innsikt i andres tenkemåter på en måte som er vanskelig å oppnå uten nettopp bøkene. 

Jakten på smutthullene er i gang! Begynn allerede nå - så er du startklar til den 1. oktober! 


1 Kommentar

Kommentarer

  • Lene Gloslie

    Hei! Lag og gruppe er ikke det samme. Du oppretter lag ved å trykke Endre lag eller Valg til høyre oppe inne på din side. I nedtrekksmenyen under Valg, velger du "Opprett lag". Du får da valget mellom vennelag eller bedriftslag, og kan videre velge opprett lag. Det ligger en beskrivelse av hvordan du går fram på forsiden av Hele Norge leser, under Bedriftslag og Vennelag. Alle kan også opprette grupper. Velg Grupper i toppmenyen på siden for å se hvilke grupper som finnes.

    05 oktober 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.