Introduksjonsposten!

Postet av Readygoread den 21. Sep 2019

Hallo! 

Mitt navn er altså Malin, og jeg driver instagrammen Readygoread. Jeg er 27 år gammel og bor i Tromsø, hvor jeg jobber som kunde- og markedsrådgiver. Jeg er opprinnelig fra østlandet, men trives godt i nord og kommer til å holde meg her en god stund til. 

Jeg elsker litteratur, og har jobbet nesten 10 år i bokhandel. De 4 siste årene har jeg vært butikksjef i Norli, men byttet i sommer jobb og for første gang i mitt voksne liv er boka nå kun hobby. 

Jeg leser mye, fort og variert. Jeg brenner for den norske ungdomsboka, og elsker litteratur som tar opp den vonde, vanskelige og viktige tematikken. 

Det var kort om meg! Legg gjerne igjen en liten presentasjon av deg selv i kommentarfeltet, slik at vi kan bli godt kjent <3 


8 Kommentarer

Kommentarer

 • Lisbeth Kingsrud Kvisten

  Hei, Lisbeth her! 46 år fra Oslo, men har bodd i Trondheim i over 20 år. Utdannet kokk, men er for tiden hjemmeværende, og holder orden på det meste innenfor veggene, som alt av husarbeid, innkjøp, selvsagt matlaging 👩��‍��og innimellom «taxisjåfør» for husets håpefulle. Leser mye og variert. Ikke like flink til å lese barne-og ungdomslitteratur lenger. Digger leseutfordringer og lesesirkler. Elsker å reise og oppleve nye steder og kulturer.

  21 september 2019
 • June Natalie Sørlie

  Hei, mitt navn er June og jeg er 22 år gammel. Jeg bort i Tromsø, men er egentlig fra Østfold. Jeg har studert antikk og nordisk litteratur, nå studerer jeg historie. Jeg har jobbet i bokhandel i 4 år og driver nå @bokpanda på Instagram. Jeg leser egentlig det meste, men jeg har lest veldig mye barn og ungdom i det siste, spesielt siden det var "området" mitt i butikken. Jeg foretrekker engelske bøker. De neste tre månedene skal jeg delta i 2 readathons så jeg er super hyped, også for dette! :D

  21 september 2019
 • Stine Nilsson Strandenæs

  Hei, jeg heter Stine, er 33 år og kommer opprinnelig fra Hønefoss, men er bosatt på 11e året i Harstad. Vært lesehest så lenge jeg kan huske og sluker bøker. Prøver å spre leseglede blant egne barn og elevene mine 🙂

  21 september 2019
 • Marie Hagen

  Hei! Jeg heter Marie, er 27 år, kommer fra Bryne, men bor i Oslo! Jobber som barne og ungdomsbibliotekar, og leser derfor mest barne og ungdomsbøker! Det beste med jobben er jo å få lov til å inspirere og tipse barn om bøker, enda bedre er det når de kommer tilbake og sier de vil ha MER! Ellers så driver jeg med dansing, og liker også å sy og brodere. Jeg er @mariethelibrarian på insta. Jeg elsker fantasy og sci-fi, men har også fått øynene opp for tegneserier.

  21 september 2019
 • Stine

  Hei :) Eg heter Stine og er 28 år, bor i Bergen og har et mål å lese 50 bøker i år, current status er 33 bøker. De siste årene har ikkje leselysten vært på topp, eg skylder på skole og jobb🙈 Eg begynte min bookstagram konto i mars i år (@mywayofreading) i håp å få lesemotivasjonen tilbake og kanskje lære meg til å like å lese norske bøker 🙊Må si at begge ønsker er oppfylt og hyllen min er blitt godt fylt opp med norske forfattere :) Eg liker å lese fantasy og historisk fiksjon og har nylig fått øynene opp for viktoriansk gotisk

  21 september 2019
 • Wenke

  Hei! Jeg heter Wenke, er 27 år og kommer fra Kristiansand. Jeg er @wenkeege og den ene halvdelen av @boksostrene på Instagram 😊 Jeg arbeider som barne- og ungdomsarbeider i barnehage med de yngste barna 1-2 år. Der leser jeg barnebøker alt fra enkle pekerbøker til litt større bøker som Karsten og Petra. Som hobbyleser leser jeg mange av bøkene mine på bussen til og fra jobb, og i sofaen. Jeg leser mye forskjellig; manga, tegneserier, dikt, ungdomsbøker, og kan av og til komme meg borti en eller annen voksenbok, men det er ungdomslitteraturen som fenger mest.

  21 september 2019
 • Elisabeth Stensli

  Hei! Elisabeth, 30 år fra Brumunddal. Har alltid vært glad i å lese og lest mye og variert, men de siste årene har det blitt lite lesing da jeg er alenemor til en gutt på 4 år, jobber og har holdt på med videreutdanning. Som nyttårsforsett lagde jeg meg et mål om å lese 50 bøker i år, og har per nå lest 56! Veldig fornøyd med å ha funnet igjen leselysten. Som avslutning på året håper jeg å finne motivasjon til å lese ferdig noen av mursteinene jeg har liggende.

  21 september 2019
 • Line Skori

  Hei :) Line 30 år fra Seljord i Vest-Telemark.. Har hat bokbloggen MoonStar`s Bokverden siden 2010. Men litt mer stille etter jeg fikk sønnen min. Nå går det mye i barnebøker på sengekanten, høytlesning for 3 åringen. Og litt kose lesing for ho mor. I tillegg til jeg nettopp har startet deltids nettstudiene i Bibliotekfag ved OsloMet. I tillegg til to deltids jobber, så blir det lesing i rykk og napp :) Og da mest ungdomsbøker :)

  06 oktober 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.