Bli kjent med meg

Postet av June Natalie Sørlie den 21. Sep 2019

Hei,

mitt navn er June og jeg er 22 år gammel. Jeg bor i Tromsø, men opprinnelig fra Østlandet. Jeg har studert den antikke kulturen og nordisk litteratur, nå studerer jeg historie. Jeg har jobbet i bokhandel i fire år og har hatt hovedansvar for ungdom- og barnelitteratur. Jeg leser det meste, men i det siste har jeg lest lite krim og dokumentarer, MEN jeg har mange liggende som skal leses på nyåret!

Jeg ønsker å spre leseglede, spesielt blant barn og unge. Alle er velkomne på mitt lag, uansett om du leser mye, lite eller ingenting! Vi skal motivere hverandre til å nå de målene man har satt seg. Jeg skal selv delta på to ReadAThons fra Oktober til 22. Desember. Det ene er et halloween readathon som heter Nightmare Before TBR (Tim Burton inspirert) og det andre er Triwizardathon (et Harry Potter inspirert readathon). Dere kan lese mer om begge delene påmin instagram @bokpanda eller send meg en melding så forklarer jeg gjerne!

Send meg en melding om du ønsker å være på mitt lag ReadingIsLit så vi kan bli bedre kjent!  Legg gjerne igjen en kommentar her om deg! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.