Om June aka bokpanda!

Postet av ReadingIsLit den 21. Sep 2019

Hei,

mitt navn er June og jeg er 22 år gammel. Jeg bor i Tromsø, men opprinnelig fra Østlandet. Jeg har studert den antikke kulturen og nordisk litteratur, nå studerer jeg historie. Jeg har jobbet i bokhandel i fire år og har hatt hovedansvar for ungdom- og barnelitteratur. Jeg leser det meste, men i det siste har jeg lest lite krim og dokumentarer, MEN jeg har mange liggende som skal leses på nyåret!

Jeg ønsker å spre leseglede, spesielt blant barn og unge. Alle er velkomne på mitt lag, uansett om du leser mye, lite eller ingenting! Vi skal motivere hverandre til å nå de målene man har satt seg. Jeg skal selv delta på to ReadAThons fra Oktober til 22. Desember. Det ene er et halloween readathon som heter Nightmare Before TBR (Tim Burton inspirert) og det andre er Triwizardathon (et Harry Potter inspirert readathon). Dere kan lese mer om begge delene på min instagram @bokpanda eller send meg en melding så forklarer jeg gjerne!

Fortell gjerne litt om deg selv under denne tråden! :)


1 Kommentar

Kommentarer

  • Solveig Ommedal

    Ok, hei! Jeg heter Solveig, er 25 og bor på Sandnes. Jeg gikk på internasjonal skole i Hongkong da jeg var liten, så jeg er veldig glad i å lese på engelsk. Hvertfall hvis det er orgnialspråket (hvis ikke oversetter jeg det bare frem og tilbake i hodet mitt og lurer på hva som egentlig stod der 😅). Jeg er glad i (blant annet) contemporary fiction, memoirs og Harry Potter, men er ei skikkelig bra pyse og tåler ingenting skrekk eller creepy greier selv om jeg syns det høres veldig spennende ut 😊 På insta heter jeg @lesefest av opplagte grunner ��

    21 september 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.