Hvordan få poeng?

Postet av Readygoread den 22. Sep 2019

Hvordan fordeles poengene i konkurransen til "Hele Norge Leser", og hva er viktig for deg å tenke på? 

Poengregler

Det lønner seg å lese litt hver dag - og huske å registrere sidene du har lest på "Min side". Når du registrerer sidetallet du har kommet til vil poengene akkumuleres. Hvis du venter med å registrere boka til den er lest ut, vil du oppnå maksimal poengsum for én dag. Hvis du registrerer sidetall etter hver gang du leser i boka vil du kunne oppnå flere poeng.

Poengene fordeles på denne måten for bøker og e-bøker:

1 poeng for 10 sider

2 poeng for 20 sider

3 poeng for 50 sider eller mer per dag

For lydbøker regnes poengene slik:

1 poeng for 10 minutter 

2 poeng for 20 minutter

3 poeng for 50 minutter eller mer per dag

Det maksimale antall poeng som kan oppnås per dag er 3.  Det skal lønne seg å lese litt - og registrere lesing hver dag! 


Som nevnt ovenfor er det altså viktig å tenke på at det er litt lesing hver dag som gir de beste resultatene i konkurransen. Men ikke bare det, man må også huske å reigstere det man har lest hver eneste dag - for det er ikke noen mulighet til å føre opp det du leste i går. Antall sider lest eller antall minutter hørt vil bli registert på den dagen du faktisk gjør registeringen her på nett. 

EDIT:  Jeg oppdaget nettopp at man KAN tilbakedatere lesing. Man må bare endre dato på registeringen.... Puh, det var enda godt. Så slipper jeg å logge på mobilen hver kveld ETTER at man er ferdig med kveldens leseøkt. #skullegjortlittbedreresearch

Så for å få maksimal poengsum må du altså registere at du har lest mer enn 50 sider eller hørt på mer enn 50 minutter, hver dag. 

Konkurransen settes i gang 4. oktober og vil pågå helt til 31. desember. Alt du registererer nå før 4.10 vil bare gi deg poeng på profilen din, men vil ikke telle med i konkurransen. En god vane kan man vel aldri begynne med for tidlig? 


Hva er ditt mål med #helenorgeleser? 1 Kommentar

Kommentarer

  • June Natalie Sørlie

    Jeg må bli flinkere til å lese litt hver dag og ikke bare sluke en bok og ikke lese noe de neste dagene haha, så det er mitt mål!

    22 september 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.