Sommerfugler i Sibir

Postet av Ark Amfi Eikunda Egersund den 24. Sep 2019

5.september tok vi turen til Stavanger for å få et innblikk i bokhøsten til Cappelen Damm. Et forlag som gir ut over 2000 titler hvert eneste år!

En av forfatterne som var med forlaget på tur var Roy Jacobsen, og han fortalte oss om sin nyeste roman, en sann historie om en tysk naturvitenskapsmann Fritz Dõrries. Hør Jacobsen fortelle om boka selv her: Roy Jacobsen.mp4 

Jeg fikk skikkelig lyst til å lese, så denne havnet rett i "må lese" bunken min. 

Ellers fikk vi høre om alt fra krim i Budapest, til Solskjærs inntog i United og Plantelykke.  Det skal strikkes, hekles, sys, pusses opp, spises og trenes. Og det kommer så mange fine romaner, og spennende krimbøker at det skal godt gjøres å velge bare en neste gang du stikker innom. 


Og ikke for å glemme alle de nydelige barnebøkene.
Her representert ved to av våre favoritter:


Alt du kan bli er allerede i salg, en nydelig høytlesningsbok som er den perfekte dåpsgave. Tre fortellinger, og de mest fantastiske illustrasjoner. Snøfall er boken basert på årets julekalender på NRK Super. "I boken kan vi for første gang lese Selmas historie, en magisk, litterær og spennende fortelling som står på egne ben i forhold til TV-serien. Denne boken er den perfekte gave til alle som elsker julen!" Cappelen Damm. Og hvem elsker ikke julen? <3 I butikk om noen få uker, og det beste er at den er laget som en kalenderbok, men ikke med 24 men 25 kapitler, slik at ikke alt er over på julaften. Det er bare å glede seg. 


Fikk du lyst å bla i høstens katalog finner du den her :-) 


- Lene - 


Kommentarer

— Guest
Captcha