ReadAThons

Postet av ReadingIsLit den 23. Sep 2019

Hei,

siden Hele Norge Leser sitt prinsipp er å lese litt hver dag er det viktig at dere hele tiden oppdater boka når dere leser (slik som man gjør på GoodReads om dere bruker det). Det jeg også synes er så flott med dette lesemaratonet er at du kan lese hva du vil. Du er ikke nødt til å følge noen andre utfordringer enn de dere gir dere selv.

Jeg finner ofte inspirasjon til å lese ved å delta på ReadAThons (lesemaraton) og planen min for resten av året, i tillegg til å delta på Hele Norge Leser, er å delta på to andre lesemaraton som jeg ønsker å informere om. Du velger helt selv om du har lyst til å delta på dette, noen av de som deltar på ReadingIsLit teamet skal delta på dette så derfor ønsker jeg å inkludere dere også. Foreløpig så holder jeg meg til lesemaratonet som kommer først.

Nightmare Before TBR
Dette er et lesemaraton som er inspirert av noen utvalgte av Tim Burton sine filmer, ideen er @medusareads (instagram) sin! Det foregår fra 1. Oktober til 31. Oktober. Du leser rett og slett bøker som matcher utfordringene og ser deretter filmen som boka hører til. Jeg legger ut bilde av dette. Det er åtte filmer og du kan velge mellom to utfordringer til hver film. Du kan doble bøkene. Feks. hvis en utfordring er å lese en bok som er svart og en annen er å lese en bok med øyne på coveret og du har en bok som både er svart og har øyne på coveret så kan denne boka telle for begge utfordringene. Dette gleder jeg meg masse til og jeg legger også ut bilde av hvilke bøker jeg skal lese. Både Andrea (fra ReadingIsLit team) og jeg skal delta på dette! Dette kan være et utgangspunkt hvis du ikke vet hva du skal lese. Så kan du også velge å bare utføre en eller to av utfordringene hvis du ønsker det. Alt er veldig åpent og helt opp til deg!. 🍁 ⁣⁣⁣⁣

Høres dette interessant ut? Vil du delta? Legg igjen dine tanker i kommentarfeltet!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.