Hvordan kommer jeg i gang?

Postet av Tvillingmødre den 25. Sep 2019

Det er så lett å bare ta tak i telefonen når jeg en sjeldent gang får noen minutter pause fra unger. Tidligere var det alltid en bok jeg tok tak i. Nå vil jeg ta igjen det tapte!

10 år siden første graviditet. Siden har jeg vært så trøtt at jeg har sovnet etter tre setninger. Det er mange bøker som er gitt ut det! Hvor skal jeg begynne?


Kommentarer

 • Jenny Skibenes

  Samme her med den der telefonen altså! Konsentrasjonen er jo lik null. Prøvde storytel i sommer, aldri sovnet så fort. Ja, hvor skal man begynne liksom? Får ta en tur på biblioteket i dag!

  25 september 2019
 • Tove Elisabeth Rise

  Jeg har fri i dag og begynner (igjen) på Selfies av Jussi Adler Olsen. Elsket de andre bøkene hans, men denne kommer jeg liksom aldri noen vei med.

  25 september 2019
 • Torunn Storheim Sannarnes

  Fekk visst ikke lagar. Ei bok som må lesast; Tatovøren i Auschwitz. Slukte den. Naturligvis fæl bok, men ikkje så fæl likevel. Litt fin..

  25 september 2019
 • Marlene Sved

  Jeg anbefaler Noe tapt og noe vunnet av Tara Westover. Er en memoar, jeg leser stort set ikke slikt, men uansett hva du kaller den er den awesome. Virkelig verdt å lese!

  25 september 2019
 • Jenny Skibenes

  Den fra Tare Westover har jeg sett meg ut faktisk! Den blir neste. Nå har jeg funnet meg en bok av Helene Uri - Honningtunger, og en bok om søsken så jeg kan minimere søskenkrangling i huset og få mer tid til å lese ;-)

  25 september 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.