I morgen starter lesekonkurransen!

Postet av Hele Norge leser den 3. Okt 2019

Er dere klare? I morgen - eller rettere sagt, ved midnatt - er vi i gang! For dere som allerede har flyttet inn på portalen vil det skje en endring. Alle poengene dere har opparbeidet mens vi har vært i pilot vil slettes. Vi begynner på ny frisk, og fra midnatt er all lesing som registreres poenggivende i konkurransen.

Mange har blitt medlem av grupper, og det anbefales! Det er mye motivasjon å hente i fellesskapet i gruppene. I tillegg kan du finne grupper som deler din interesse for en sjanger - eller som bor i det samme området.

Husk at for å være med i konkurransen må du opprette lag! Eller bli med på et lag som allerede er opprettet. Valget står mellom bedriftslag, vennelag eller eget lag. Alle er velkomne i konkurransen, og poengsystemet fungerer slik at lagets poeng regnes ut ved å dele hele lagets poengsum på antall deltakere på laget. Det kan være maksimalt 10 personer på et lag.   

Det handler om å lese litt mer enn du vanligvis ville gjort - og derfor har vi valgt å premiere både individuell innsats og laginnsats. Hver mandag er alle som har registrert lesing den siste uken med i trekningen av bokpremier. Du kan lese mer om premier i hovedmenyen - og mer informasjon om premiene vil komme!

Vi nærmer oss 2100 deltakere! I skrivende stund venter 2080 lesere på startskuddet for lesekonkurransen. Over 660 000 sider er lest. Hvor mange sider vil være lest når vi runder det nye bokåret? Inviter med deg venner, kollegaer og kjente på Hele Norge leser - jo flere, jo morsommere blir lesekonkurransen og boksamfunnet vi bygger sammen på portalen!

Lykke til - og ha en strålende bokhøst! 

 


1 Kommentar

Kommentarer

  • Anne-Marit Moe

    Skal dere ha ny lesekonkurranse snart? Trenger å få et puff og lesekonkurranse hjelper

    04 mai 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.