Et flaut år for lesing

Postet av Julie Strømsvold den 6. Okt 2019

Jeg har alltid elsket å lese, og i desember i fjor bestemte jeg meg for et nyttårsforsett jeg trodde skulle bli kjempelett: lese en bok i måneden. Det er jo ingenting! Så langt i år, har jeg lest ferdig.... 1 bok.... 


Liste med unnskyldninger: 

- Ny jobb

- Ny tidskrevende hobby

- Nye venner

- Nytt romantisk forhold

- Nytt romantisk forhold avsluttes 

- Ny... nei der gikk jeg tom


Å si jeg ikke har lest er feil, men Harry Potter fanfiction teller tydeligvis ikke. Tingen er, jeg har startet flere bøker, men så langt har ingen fenget meg. Den eneste jeg har lest ferdig er "Dante and Aristotle discover the secrets of the universe," og den ble jeg ferdig med ganske kjapt. Og så har jeg startet på American Gods, Good Omens, The Haunting of Hill House og The Night Circus. Det er noen flere, men disse har jeg mål om å bli ferdig med i løpet av året. 


Vi får se hvordan det går. Noe MÅ jeg bli ferdig med i alle fall. For en egentlig lesehest som meg, har dette vært et skikkelig flaut år, og noe må gjøres. Kjapt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.