5 minutter her og 5 minutter der

Postet av ReadingIsLit den 6. Okt 2019

Hei alle fine mennesker,

nå er Hele Norge Leser godt i gang! Hvordan går det med dere? Får dere lest noe? Jeg er godt i gang og har fullført en bok og lest meg opp til 9 poeng, wuhu! Altså full pott, så jeg er ganske fornøyd med min egen innsats. Jeg elsker jo å lese, men jeg må innrømme at jeg av og til synes det frister mer å sitte foran TV-en og bare glane. Så jeg har funnet en flott løsning for å få lest mer når det frister minst! Jeg leser nemlig noen sider i reklamepausene. Ingen gidder å se på de samme reklamene om og om igjen, så jeg muter enkelt og greit TV-en og leser noen sider til programmet starter igjen. Det er en fiks ide, og jeg regner med at noen av dere allerede har tenkt så langt, men jeg er da veldig fornøyd med dette. I går hadde jeg plutselig nådd 50 sider i løpet av et par programmers reklamepauser!

I tillegg finner jeg tid til å høre på lydbok på bussen (på vei til jobb eller universitet). Jeg hører på lydbok mens jeg lager middag, henger opp klær osv. Jeg hører til og med på lydbok når jeg er på do! (Litt for mye info? Sårri...). I alle fall så utgjør fem minutter der og fem minutter her en god del minutter i løpet av en dag! Før du vet ordet av det har du lest 50 sider eller hørt på 50 minutter av lydboka di! 

Jeg håper dette kan hjelpe litt for dere som har en travel hverdag, kanskje du plutselig har 5 minutter til overs før du må kjøre og hente barnet ditt i barnehagen? Eller du kan vente 5 ekstra minutter i bilen før du må gå inn på jobb? Alle minutter teller! Kom igjen folkens, jeg heier på dere! Sammen skal vi lese litt hver dag! 


- @bokpanda aka June


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.