Anbefaling: Stillhouse Lake-serien

Postet av For oss som elsker skumle bøker den 7. Okt 2019

God mandag!


For øyeblikket leser jeg den tredje boken i Stillhouse Lake-serien på min Kindle. Jeg har funnet ut at å følge bokserier kan være skikkelig gøy, og ettersom Stillhouse Lake (#1) var så innmari spennende, måtte jeg begynne på nummer to med en gang. Den het Killman Creek og var minst like spennende. I april kjøpte jeg treeren: Wolfhunter River, med en gang den kom ut. Men så kom eksamensperioden og stresset gjorde at lesing ble nedprioritert. Når jeg begynte å lese igjen hadde listen over bøker jeg ønsket å lese blitt så lang at visste ikke helt hvor jeg skulle starte. Derfor ble Wolfhunter River glemt en liten stund, før jeg endelig husket å plukke den opp nå i forrige uke.Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde! Jeg er 28% ut i boken og den er så spennende allerede! Disse bøkene er så flink til å fange interessen min OG å holde den oppe gjennom hele boken. Personlig klarer ikke disse bøkene å kjede meg og jeg får alltid lyst til å bla til neste side. Selve historien og mysteriet i disse bøkene er så spennende at man så gjerne vil vite hva som skjer videre. Man blir investert i karakterene og ønsker å finne ut av hvordan det går med dem videre. Det er kanskje det jeg liker så godt med disse bøkene: at dem alltid holder fokuset mitt oppe. All forklaring, er nødvendig og interessant forklaring. Den inneholder ikke treige deler som man føler at man kunne klart seg uten. Alt er skrevet for en grunn og det bygger opp historien på en god måte.

Om du skulle få lyst å lese bøkene etter du har lest denne anmeldelsen, så blir jeg kjempeglad hvis du forteller hva du synes om dem! Det er alltid gøy å se om andre er enig med deg, eller å finne ut hvorfor de eventuelt ikke er det.

Nå skal jeg finne frem et teppe, en stor kaffekopp og sette i gang med dagens lesing. Håper du har det fint og at du koser deg med lesingen!


Q: Hva leser du for øyeblikket?

Q: Hva er den siste boken innenfor sjangeren mysterie/thriller du har lest, og virkelig likt?Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.