12 bilder, 12 vinnere, 12 premier

Postet av Hele Norge leser den 12. Okt 2019

Sett ditt avtrykk på Bokåret 2019! Hele Norge leser er ikke bare en lesekonkurranse i Bokåret 2019 – sammen bygger vi et boksamfunn som skal leve lenge etter bokåret. Et levende samfunn av lesere, som formes av deg og meg, av leseglede og engasjement. Vi er godt i gang - og mange som har flyttet inn på helenorgeleser.no!

Nå inviteres du til å dele ditt beste lesebilde, og vinne en plass i profilen til Hele Norge leser. Profilen har plass til 12 bilder – og nå får du og andre lesere muligheten til å fylle den med bilder som forteller nettopp din og deres historie om leseglede i Bokåret 2019!

Bildet kan være av din favorittbok, en lesesituasjon eller et bilde som forteller om leseglede og hva lesing betyr for deg. Bare kreativiteten setter grenser!

Tagg bildet ditt med #helenorgeleser og eller send det til post@helenorgeleser.no. Skriv «12 bilder» i overskriften. Bildet bør være høyoppløselig. Fortell gjerne hva leseglede er for deg i kommentarfeltet!

Send oss bildet innen 25. oktober. 12 bilder blir trukket ut, og vil utgjøre Hele Norge leser sin profil - og være bildene på veggen i boksamfunnet Hele Norge leser som hilser deg og andre velkommen til leseglede!

Premier til vinnerne? Bøker, selvfølgelig :)

Husk at det aldri er for sent å bli med på Hele Norge leser!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.