Min motivasjon til å lese flere bøker

Postet av Ingvild Larsen Røkke (@ingvildleser) den 14. Okt 2019

Jeg har alltid vært glad i å lese bøker, men da jeg begynte å studere fant jeg aldri tid til å lese noe særlig utenom det som var på pensumlista. Litt merkelig i og med at jeg studerte nordisk litteratur og språk. Men nå som jeg har fullført mastergraden min har jeg funnet lesegleden igjen, og det har kanskje en sammenheng med at jeg endelig kan lese det jeg har lyst til, og la litteratur bare være litteratur, uten å måtte analysere så mye.

Jeg oppdaget også goodreads, og jeg fikk litt ekstra motivasjon til å lese når jeg kunne sette meg lesemål, og visualisere hvor mye jeg hadde lest i boka. Nå har jeg snart lest 30 bøker, og det er veldig mye, i hvert fall for en som før var vant med å lese en eller to bøker i året! I løpet av denne uka som konkurransen har vart har jeg rukket å lese 8 bøker, så det handler nok, som de fleste her sier, om å finne tid til å lese!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.