Oppmuntrende, optimistisk og overraskende!

Postet av Kirsti Oselio Nordvik Krohn aka Oseliosbok den 15. Okt 2019

Endelig mandag av Petter A. Stordalen 

- skrevet i samarbeid med Ole-Martin Ihle

Oppmuntrende, optimistisk og overraskende!

Denne mannen fikk meg ut av sengen i tide til å overvære et foredrag kl 7:30 en mandag i oktober! 

Jeg regner med at dere som kjenner meg nå lurer på om jeg har blitt riv ruskende gal, men nei da, jeg er den samme som før. Like morgengretten og trøtt som jeg alltid har vært. Likevel var det noe ved tittelen - Endelig mandag - som gjorde at jeg måtte se denne mannen "live". Jeg ble ikke skuffet. Jeg ble heller ikke skuffet da jeg leste boken. 

Det er flest hverdager og det er viktig å få hverdagene til å fungere best mulig! Dette har jeg forsøkt å leve etter i mange år - med mer eller mindre hell. Jeg kan gå inn i ubekymrede bobler når jeg er på ferie, fordyper meg i et prosjekt, leser en bok, fortaper meg i musikk eller synger. Det som er utfordrende er overgangene. 

Denne boken gir meg ingen løsning på akkurat den utfordringen. Det den derimot gjør, er å sette ord på mange muligheter for å leve så godt som mulig og hvordan jeg kan utvikle meg som person - både privat og på jobb. Her er det tankevekkende anekdoter og aha-opplevelser på løpende bånd. Dette er kort og godt en meget bra selvutviklingsbok! 

Jeg anbefaler denne boken på det varmeste!

NB! Boken er kjøpt for egne penger!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.