Uovertruffen, ubeskrivelig og unik!

Postet av Kirsti Oselio Nordvik Krohn aka Oseliosbok den 16. Okt 2019

Przewalskis hest av Maja Lunde Uovertruffen, ubeskrivelig og unik! Jeg har ikke ord! Jeg er blodfan av Maja Lunde og ble ikke mindre fan etter å ha lest denne boken! Den er rett og slett fabelaktig! Hun skriver fletta av de fleste! Jeg har fulgt tre historier:  en i fortid, en i nåtid og en i fremtid. Alle døtrene og sønnene er farløse. Alle mødrene har et komplisert forhold til sine barn. Alle har en tilknytning til urhesten, Przewalskis hest. Disse familierelasjonene blir levende gjennom Maja Lundes penn, og jeg skal ikke si noe mer i frykt for å ødelegge din leseropplevelse. Men, du trenger ikke å være spesielt interessert i hverken miljøet eller den utrydningstruede urhesten for å storkose deg med denne romanen. Jeg bøyer meg i støvet Maja Lunde! Tusen takk for en ubeskrivelig vidunderlig leseropplevelse! Jeg sier bare: Les les les! NB! Jeg har fått boken av forlaget, men mottar IKKE penger for å skrive om den!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.