Overbevisende, oppslukende og overveldende!

Postet av Kirsti Oselio Nordvik Krohn aka Oseliosbok den 16. Okt 2019

Kunsten å forsvinne av Amanda Prowse 

Overbevisende, oppslukende og overveldende! 

Prowse skriver så lekende lett at jeg umiddelbart blir en del av historien! Det jeg også liker ved Prowse er at hun tar tak i vanskelige temaer i sine bøker. Det kan være mishandling, utroskap, prestasjonsangst eller undertrykkelse. Kort sagt, hun skildrer livet på godt og vondt, og hun gjør det på en overbevisende måte. 

Denne boken er intet unntak. Jeg har følt på sviket. Jeg har følt fortvilelsen. Jeg har følt med Nina. 

Boken er lettlest, men ikke lett. Den har fått meg til å tenke på hvor flinke vi er til å fortrenge. Og hvor viktig det er å holde på drømmene våre, bevare vår selvtillit og ikke minst, ta vare på vår selvrespekt. 

Denne boken anbefales på det varmeste! 

NB! Jeg har fått boken av forlaget, men mottar IKKE penger for å skrive om den!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.