Uhyggelig, ubehagelig og uovertruffen!

Postet av Kirsti Oselio Nordvik Krohn aka Oseliosbok den 16. Okt 2019

Like før jeg døde av S.K. Tremayne 

Uhyggelig, ubehagelig og uovertruffen! 

Oi oi oi, for en thriller! Wow! 

Tremayne vet hvordan han skal holde meg klistret til sofaen. Jeg klarte ikke å legge fra meg denne boken! Den var altoppslukende! 

Jeg har delt søndag og natten med Kath Redway, Lyla og Adam, som bor i Dartmoor nasjonalpark i England. Og huttetu så spennende det har vært! Jeg har ikke ord. Tremayne skriver så godt at jeg har vært ute på hedene, gått i tåke, følt på redselen, bekymret meg over Lylas merkelige oppførsel, kjent på Kaths fortvilelse, følt Adams forakt og vært like redd, kald og forvirret som persongalleriet. 

Jøje meg for en pageturner! 

Jeg sier bare: Les les les! Du vil ikke angre! 

NB! Jeg har fått boken av forlaget, men jeg mottar IKKE penger for å skrive om den!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.