Urovekkende, uhyggelig og uovertruffen!

Postet av Kirsti Oselio Nordvik Krohn aka Oseliosbok den 16. Okt 2019

The parade av Dave Eggers 

Urovekkende, uhyggelig og uovertruffen! 

Dave Eggers svikter aldri! Dette var nok en god bok fra en av mine favorittforfattere. 

Han skriver fabelaktig godt! 

Han får meg til å filosofere over hva som er rett og hva som er galt. Han får meg til å banne høyt over verdens kynisme. Han gir meg vondt i magen. Han lager et stort sår i hjertet mitt. Han flytter meg til en annen verden og lærer meg om ondskap. Han rykker meg opp med roten. Han trigger det meningsløse i livet. 

Dette er en bok som omhandler så utrolig mye mer enn asfaltering av en motorvei som forener et borgerkrigsherjet land. 

Les den, så skjønner du hva jeg mener! 

Boken anbefales på det varmeste! 

NB! Boken er kjøpt for egne penger!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.