Gratulerer til ukens vinner!

Postet av Hele Norge leser den 28. Okt 2019

 Ny uke - ny vinner! Denne uken kan vi gratulere Gro Anita Myrvang fra Elverum som ønsker seg krim til leselisten sin. - Jeg elsker krim, men har bare lest faglitteratur de siste årene. Da jeg hørte om Hele Norge leser tenkte jeg at nå skal jeg legge bort faglitteraturen og begynne å lese skjønnlitteratur igjen.

Gro Anita deltar uten lag, og forteller at Hele Norge leser virkelig har vekket leselysten.

- Jeg står opp tidligere om morgenen for å få tid til de "obligatoriske" 50 sidene. Koker kaffe og får en ordentlig kosestund med bøkene, sier Gro Anita, som kaller seg en konkurranseperson. - Jeg sjekker topplisten hver dag, og hvis jeg ikke har klart å beholde plassen min, må jeg lese litt til. Hun synes det er motiverende med lesekonkurranse, og vil fortsette å registrere lesingen sin på Hele Norge leser også etter nyttår for å motivere seg til videre lesing.

Det er en dedikert vinner som får bokpremien denne uken, og det er ikke bare morgenene som brukes til lesing. - Etter at jeg ble med på Hele Norge leser, leser jeg et par hundre sider hver dag, og 2-4 bøker i uken. Det blir til at jeg dropper Facebook og Netflix - til og med festing, for å lese! Ler Gro Anita, som vil få sitt ønske om en god krim oppfylt.

Husk å registrere lesingen din - neste uke kan du være den heldige vinneren!


1 Kommentar

Kommentarer

  • Anne-Marit Moe

    Godt å høre at jeg ikke er den eneste som leser istedenfor Netflix, blitt helt hekta med lydbøker.

    28 oktober 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.