Vilken vecka vi har haft

Postet av Per Lund den 9. Nov 2019

Ja, jeg benytter meg igjen av en parabolparabel. Denne gangen fra et svensk fjernsynsprogram som gikk for mange herrans år siden,  I afton Lantz, som var et herlig talkshow med Annika Lantz. Dessverre så jeg bare de 3 siste programmene, men jeg erindrer vagt at hun startet hvert program men en lang monolog om uken som hadde gått før hun rundet av med å si "Vilken vecka vi har haft!"

I forrige blogg antydet jeg at jeg hadde som intensjon å lese Datteren av Anne B. Ragde denne helgen. Vel, det må jeg sette litt på vent da jeg har fått uventet (og hyggelig) besøk denne helgen.  Siden sist har det blitt litt Islandsk pluss den siste til Solstad. Den anbefales på det varmeste. Jeg har også begynt på Arr av Audur Ava Olafsdottir. Når det gjelder sistnevnte, så vet jeg at det blir litt som å banne i kirken, men jeg må si at jeg liker best Regn i November. :-) 

Uken som kommer nå, blir det den siste til Lahlum blant annet. Gleder meg til å se hvor mange ganger han bruker ordet "Skyndsomt" i romanen. :-) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.