Tid for ukens bokpremie!

Postet av Hele Norge leser den 11. Nov 2019

En bokpremie er den beste starten på uken😊 Mandagens vinner ble Elin Stavøstrand fra Oslo. Hun startet leselaget Den heldige treenighet med to gode venner som deler leseinteressen, men bor langt fra hverandre. - Med et felles leseprosjekt på Hele Norge leser holder vi kontakten og tar vare på det sosiale på tross av avstanden, sier Elin, og legger til at dette har vært veldig gøy!
Elin har hatt et nært forhold til bøker hele livet. - Faren min meldte meg tidlig inn i Bokklubbens barn, så det ble naturlig å lese mye og være omgitt av bøker fra jeg var liten, forteller hun.
I dag jobber Elin i bokhandel, men er utdannet bibliotekar og har tidligere jobbet i bibliotek. Bokinteressen som ble vekket da hun var liten har fulgt henne gjennom livet.
Noen favorittsjanger har hun allikevel ikke. - Jeg er vel ganske altetende, og impulsiv i bokvalget. Det er vanskelig å si hva som gjør at interessen blir fanget ved en bok. Jeg leser gjerne flere bøker samtidig - og i flere kanaler. E-bok, lydbok eller vanlig bok, det er alltid en bok som venter.
En ting som er sikkert er at det blir mange bøker, og nå er en ny bok på vei til Elin😊
www.helenorgeleser.no
#helenorgeleser #bokåret2019


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.