Siste stikk til Hans Olav Lahlum

Postet av Per Lund den 16. Nov 2019

Høsten er en fin tid hvor kjente og kjære forfattere kommer med nye bøker. Også Lahlum. I forrige blog antydet jeg eplekjekt at jeg så frem til å telle hvor mange ganger ordet "skyndsomt" forekommer i hans siste roman... Og dere kan tro jeg fikk "hakaslepp":  2 steder i romanen så jeg det spesielle ordet nedtegnet. Hvis noen andre har sett det flere ganger, så gi meg beskjed - gjerne med sidehenvisninger. 

Vel, etter den verbale nesestyveren kastet jeg meg SKYNDSOMT over den siste til Agnes Ravatn. Jeg har etterhvert blitt kjent for å banne i kirken. og nok en gang tillater jeg meg å si at jeg likte Veke 53 bedre enn Fugletribunalet. Men men... Mer om "Dei sju dørene" i nest blog.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.