Lesemaraton - søndagens vinnere!

Postet av Hele Norge leser den 18. Nov 2019

Gratulerer til søndagens vinnere i lesemaraton – og et lite ekstra premiedryss fra Storytel

Tusen takk til alle for et vel overstått lesemaraton på Hele Norge leser! Veldig mange har vist en fantastisk innsats og leseglede i helgens lesemaraton – og nå er det tid for premier!

Alle som ble trukket ut som vinnere siste dag av lesemaratonet er kontaktet, og bøker er på vei i posten. I tillegg har vi trukket ut tre heldige vinnere som får hvert sitt abonnement fra Storytel.

Her er noen av vinnerne:

Rebekka Færøy Bergersen (bilde øverst) fra leselaget Bokslukerne forteller at hun alltid har vært glad i å lese helt siden barneskolen og kunne ikke levd uten alle de fantastiske historiene man får oppleve gjennom lesingen. – Jeg er veldig glad i fantasy, men har i det siste prøvd å gå ut av komfort sonen ved å plukke opp bøker jeg ellers ikke hadde valgt for å utvide lesehorisonten.

– Jeg ble med i Hele Norge Leser fordi det endelig var et norsk alternativ som oppfordrer til lesing og til å få seg et større fellesskap rundt lesingen. En fantastisk overraskelse å høre fra dere! Og lesemaratonet var en god boost til lesingen!

Lene Andresen fra leselaget Hysj! Æ læs!  Forteller at lesing betyr veldig mye. – Jeg elsker å drømme meg bort i en annen verden. I perioder når man kan være litt sliten og lei er bøker ofte med på å gi meg energien tilbake. Jeg leser alle typer bøker, men det går mest i krimbøker og romanserier. Jeg ble med i Hele Norge leser for å motivere meg seg til å lese enda mer, i tillegg er jeg også veldig glad i konkurranser.

Karina Hettervik fra Bokstabelig talt forteller: – For meg har lesing vært viktig siden jeg gikk på barneskolen, jeg har perioder med mer lesing enn andre, men kommer alltid tilbake til bøkene. Liker godt fantasy, men har i den siste tiden fått interesse for dikt. Ble med på hele Norge leser fordi bokklubben på skolen deltar, ville også ha mer motivasjon til å lese mer.

Ingar Edvardsen (bilde nederst) fra leselaget Gooo Rørvik, forteller at lesing for ham rett og slett er avkobling; på jobb blir det lydbøker, og hjemme enten ebok eller papirutgave. – Jeg leser hovedsakelig krim, og her er Jørn Lier Horst, Lee Child og Jo Nesbø noen av favorittene. Vil si jeg er rimelig altlesende innenfor denne sjangeren, og leser i tillegg bøker som toucher innom krigshistorie. Jeg ble med på Hele Norge leser etter at min samboer Anne Grethe «vervet» meg, så det har blitt litt ekstra lesing i det siste på oss begge. Flott å bli trukket ut som vinner – kommer nok til å fortsette å lese mye også fremover!

Yvonne Bakken, Leseraffene: – Lesing for meg betyr uendelig mye. Jeg har stort sett hatt nesa i ei bok siden jeg knakk lesekoden som lita og begynte å pløye biblioteket for lesestoff. Jeg elsker å bli kjent med karakterer, særlig de som er litt småsure og sarkastiske, og se hvordan de utvikler seg i løpet av en bokserie. Bruker både lydbok, lesebrett og vanlig papirbok, alle er like bra!

Yvonne leser helst og mest krim, særlig nordisk krim, og er særlig blitt mer nysgjerrig på islandsk krim, siden islendingene har en veldig rå måte å skrive krim på, noe Yvonne liker kjempegodt.

– Hele Norge Leser appellerte til meg fordi jeg liker tanken på å være en del av et lesende samfunn, samtidig som jeg liker å se hvor mange sider jeg faktisk får lest i løpet av en dag. Pluss at det motiverer til å få lest enda litt mer.

God lesing!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.