Mål for 2020.

Postet av Karianne Krogstad den 30. Des 2019

Har planer om å utfordre meg selv ytterligere i 2020. I 2019 leste jeg rundt 60 bøker totalt sett - mot rundt 94-95 bøker i 2018. Bør bruke mindre tid på å se serier og høre musikk, for deretter å prioritere lesingen i hverdagen. 

Hver måned har jeg som mål å lese lyrikk, romaner og annen fiksjon fra voksenavdelinga, sakprosa og faglitteratur av valgfritt emne, bøker om samfunn, debatt og politikk etter eget interessefelt, litteratur for barn og ungdom, grafiske bøker, manga og tegneserier. Har også bestemt meg for å lese flere serier. Det vil by på utfordringer for min del, da jeg helst har lest enkeltbøker så langt opp gjennom årene. Ellers vil jeg utforske mer innen sjangere som fantasy, klassikere og science fiction. Det kan godt hende at jeg setter for høye krav til meg selv, men da har jeg i det minste noe å strekke meg etter.


Har du noen mål for det kommende året?


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.