Oppdatering. Varierende leseglede.

Postet av Karianne Krogstad den 18. Apr 2020

Ting har det med å akkumulere seg med årene. Nå om dagen rydder jeg skikkelig, organiserer sakene mine og kvitter meg med bøker, klær, dvd'er, cd'er osv som jeg ikke vil ha lenger. Prøver å lage mer plass slik at flere av hyllene mine kan brukes som bokhyller. Vet av flere folk som bruker klesskapene deres som bokhyller xD Og så klart de heldige der ute som har masse plass og dermed store og mange bokhyller. Begge foreldrene mine har egne rom som primært er forbeholdt bøker, så i grunn har jeg fått lesing inn med morsmelka. De har begge store biblioteker, kan en si.

Kvitter meg med mange bøker. Opp mot 200 stykk. Kanskje flere. I mange år hadde jeg vanskelig for å gå inn i bokhandelen uten å kjøpe med meg noe, så har lagret en del saker de siste årene. Har lest mye av det som står i bokhylla mi, men har til gode å lese ferdig flere mangaserier. Som Monster, 20th Century Boys og Pluto 🙂 

Har lånt to bøker fra biblioteket og er ferdig med en av dem. Det er snakk om biografier, faglitteratur og den slags i denne omgangen her, for har brynet meg på fantasy-sjangeren og flere serier. Det har vært utfordrende, da jeg stort sett har lest mange enkeltbøker hittil i livet mitt. En kan gå lei og bli sliten av å holde seg til kun et par sjangere, ser du. Variasjon er nøkkelen til suksess og økt leserglede. 🧠📚📖🧙‍♂️

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.