Bokbad med Alyson Richman

Postet av June Natalie Sørlie den 8. Jul 2020

Long time, no see kjære lesere! 

Jeg har vært så opptatt med å lese at jeg rett og slett har glemt å dele litt lesemotivasjon, men jeg håper dere uansett har lest mange gode bøker! Denne sommeren er ganske annerledes enn vi er vane med, og jeg tror mange av oss derfor leser litt ekstra mye. For å bidra med litt lesemotivasjon og inspirasjon har jeg derfor tatt kontakt med Alyson Richman for et bokbad!

Vi skal snakke om hennes siste utgivelse "Skyenes hemmelighet", boken hun skriver akkurat nå, og hun vil svare på spørsmål fra sine lesere - eller dere som vil sjekke ut bøkene hennes! Bokbadet vil foregå på min instagram sine, @bokpanda, fredag 10. juli kl 18 (norsk tid). Bokbadet vil bli lagret så frykt ikke om du er opptatt akkurat da; du vil finne det på siden min senere også. Alyson Richman er en internasjonal bestselger, hun er mest kjent for isn bok "Hele livet på en dag", men hele fem av hennes bøker er oversatt til norsk. Jeg er veldig glad i hennes bøker da de er lettleste og overlater en del til fantasien. Bøkene hennes er inspirerte fra historiske hendelser, og den boken vi skal snakke om, "Skyenes hemmelighet" tar utgangspunkt i Tsjernobyl-ulykken. Jeg synes boken var hjerteskjærende og vakker!

Alyson Richman og jeg gleder oss masse og håper på at du vil titte innom oss førstkommende fredag kl 18! Vi ses!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.