Lesemaraton 17.-19. juli!

Postet av Hele Norge leser den 14. Jul 2020

Til helgen er det duket for denne sommerens lesemaraton på Hele Norge leser. Nå som fellesferien er godt i gang passer det ypperlig med en skikkelig motivasjon for å gi en ekstra dytt for å finne tid til å lese i feriehverdagen.

Lesesommer 2020 er noe helt for seg selv. Vi ser at bokfolket mobiliserer til lesing, så vi i Hele Norge leser gleder oss over den stadig voksende lesegleden!

Alle som er registrert på Hele Norge leser blir automatisk påmeldt lesemaraton. Sommerens maraton strekker seg over en hel helg – og du velger selv hvor aktivt du vil delta. Om du bare kan være med én av dagene, er du selvsagt med i premietrekningen!

Poeng og plassering 
Slik finner du plasseringen din i topplisten for lesemaratonet (denne er først tilgjengelig den 17. juli): Velg topplister inne på din side, velg deretter hvilken kampanje du vil se resultater for – Lesemaraton eller Hele Norge leser.
Du får alle sidetallene du registrerer med inn i den vanlige lesekonkurransen, og poengene telles der på vanlig måte.
I tillegg er det egne poengregler for lesemaratonet og her kan du få opptil 10 poeng hver dag! Disse poengene gjelder kun for Lesemaratonet – og her teller poengene mest.

Premier
1., 2. og 3. plass i lesemaratonet vil få hver sin gavepakke med gavekort på tremåneders abonnement hos både Storytel og Fabel, i tillegg til et gavekort på ebok.no til en verdi av 250 kroner. I tillegg vil Hele Norge leser trekke vinnere av ti flotte premier blant alle deltagerne i lesemaratonet.

Trenger du inspirasjon til lesemaraton? 
Under emneknaggen #helenorgeleser finner du mange gode boktips. Bruk emneknaggen du også for å dele dine boktips med andre!
Her har du muligheten til å finne boktitler du kanskje ikke hadde hørt om, eller enda bedre – gi lesevenner tips om bøker du skulle ønske flere folk hadde lest!


7 Kommentarer

Kommentarer

 • Veronica Berentsen

  Moro 😃

  14 juli 2020
 • Hele Norge leser

  Så bra du synes det -- vi gleder oss!

  14 juli 2020
 • Jorunn T

  Det kan jeg like!😀

  14 juli 2020
 • Ann Kristin Straume

  Arbeidshelg, men får vel lest litt når en er hjemme får en satse på. Har et par nyinnkjøpte bøker som venter,sammen med noen gode brukt kjøp i ferien.

  14 juli 2020
 • Guro Moberg Arntzen

  Jeg gleder meg! Har lydbøkene klare til helgas turer.

  14 juli 2020
 • Isabella Danielsen

  Det blir jo kjempegøy, skal prøve å delta i mellom alle gjøremålene 🤗

  14 juli 2020
 • Hele Norge leser

  Så flott at så mange gleder seg -- det blir bra!

  14 juli 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.