Lesesommeren er over, bokhøsten er i gang

Postet av Hele Norge leser den 7. Sep 2020

Det har vært en kjempefin lesesommer her på Hele Norge leser, med stor oppslutning og mange registrerte sider. Vi håper alle har kost seg masse med gode bøker i sommer!

Forrige uke hadde vi trekning av premier til ti tilfeldige deltakere i lesesommeren – vinnerne har blitt kontaktet per e-post og premiene er på vei.

Plattformen er fortsatt åpen selv om lesesommeren er over: Bruk den til å holde oversikt over hva du leser denne bokhøsten, del bokomtaler, blogginnlegg og leseglede med andre!


13 Kommentarer

Kommentarer

 • Bjørn Inge Bjørnevoll

  Hei og takk foe en fin lesesommer!-) Det var moro. Kan dere få ordnet ISBN-"søkemotoren" slik at den faktisk leser nummeret, og ikke bruker tittelen på boka/bøkene? Et eksempel her her "Den unge Stalin"; da jeg forsøkte å registrere del 1, kom kun navnet på tittelen opp (uten " del 1"). Og når jeg forsøkte og legge den til med korrekt ISBN, kom "appen" opp med samme svar. . . Jeg trykket ok, men da jeg gikk inn på den for å registrere sider/tid, var det feil ISBN. Igjen. Dette har skjedd med flere bøker. Enda de står med helt egne (som regel veldig forskjellige) ISBN på bla. Tanum/Ark/mmm. . .

  07 september 2020
 • Hele Norge leser

  Hei, og takk for tilbakemeldingen på lesesommeren! Jeg skal ta spørsmålet ditt om ISBN videre til teknisk support og be dem se på det og se om det er noe de kan gjøre. Håper du får en nydelig bokhøst videre!

  07 september 2020
 • Bjørn Inge Bjørnevoll

  Hei igjen!-) Glemte å skrive i sted, det er også et ISBN-problem, når man skriver i søkefeltet tittelen på det en har lest og det kommer 0 forslag. Og når en så skal legge til en ny bok, og har skrevet inn bla. ISBN-nummeret så kommer det opp et forslag, som jeg så velger. Men når jeg skal legge inn antall sider/min, så er det et helt annet ISBN-nummer. . .

  07 september 2020
 • Susanne Koch

  Det har vært en fin lesesommer, og dette begynner å bli et god plattform. Siden Bjørn nevner et teknisk problem over, vil jeg nevne at jeg ikke får lagret kommentarer på andres bokanmeldelser, men får en kryptisk feilmelding.

  07 september 2020
 • Anonym

  Hei. Det har vært intenst å delta på lesekonkurransen og det motiverer til å lese. Men jeg har et hjertesukk: Jeg var så uheldig å slette noen oppføringer som var poenggivende da jeg gikk gjennom bøkene jeg hadde lest i konkurransen (liker å rydde og slettet bøker der det stod 0 sider lest - trodde jeg). Jeg tok kontakt for å få rettet opp feilen og få gjenopprettet poengene,men ser ikke ut som det har vært mulig å reversere slettingen mine...... Det var ergerlig å tape en topp plassering for laget.

  07 september 2020
 • Hele Norge leser

  Hei, Susanne, så bra du har kost deg med lesesommeren! jeg skal ta problemet ditt videre med teknisk support og høre om de kan finne ut av det. Har du kanskje mulighet til å ta en skjermdump av den kryptiske feilmeldingen og sende det til post@helenorgeleser.no?

  08 september 2020
 • Hele Norge leser

  Hei, Mia! Jeg skal ta det opp med teknisk support igjen og se om de kan finne noe alternative løsninger på problemet, hvis poengene ikke kom tilbake etter forrige problemløsing :)

  08 september 2020
 • Anne Grete Holje

  Eg strevde også med å leggje til kommentarer på andre innimellom, men det ordna seg igjen. Eg fekk også ein periode kryptisk feilmelding når eg skulle leggje til anmeldelse av bok, men det også ordna seg.

  08 september 2020
 • Hele Norge leser

  Hei Anne Grete, så bra det ordna seg til slutt! Det er bare å ta kontakt hvis noe lignende skulle oppstå igjen.

  09 september 2020
 • Anne Grete Holje

  Eg har god erfaring med å sende melding på messenger til Helenorgeleser når eg har eit problem eller spørsmål! 😊 Får alltid kjapt svar og ting blir alltid sjekka.

  09 september 2020
 • Anonym

  No hare det ordna seg! Tusen takk for hjelpen og jeg skal aldri "rydde" i listen igjen! He,he

  11 september 2020
 • Hele Norge leser

  Så flott det kom på plass igjen!

  12 september 2020
 • Veronica Berentsen

  Skulle ønske dere hadde laget en app 😊

  17 september 2020
 • Hele Norge leser

  Hei, Veronica, takk for tilbakemelding! Det er ingen planer om å lage app for øyeblikket, men nettsiden er testet til å fungere godt på både mobilskjerm og nettbrett :)

  17 september 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.