Poeng, registrering og premier i "Vi leser sakprosa!"

Postet av Hele Norge leser den 22. Sep 2020

I dag begynner poengregistreringen i sakprosakampanjen! Registreringen og poengsystemet skiller ikke mellom sjangere, og det vil være mulig å registrere andre bøker enn sakprosa i kampanjeperioden.

Kampanjen er ment som en oppfordring og inspirasjon til å lese mer sakprosa: Kanskje du vil registrere sider fra pensumbøker? Eller fra kokeboka du bruker som middagsinspirasjon? Eller kanskje du blir inspirert til å endelig plukke opp biografien du har planlagt å lese lenge?

Selv om fokuset er på sakprosa, er det selvfølgelig lov å registrere de andre bøkene du leser i tillegg. Disse vil også gi poeng i kampanjeperioden. Alle bøkene registreres på vanlig måte, og hvis du har takket ja til å bli med på «Vi leser sakprosa!», vil du få poeng uavhengig av sjanger.

Men, man vi ha en fordel av å registrere noe sakprosalesing: Hele Norge leser kommer til å trekke diverse premier i løpet av kampanjeperioden. Siden dette er en kampanje med fokus på sakprosa, kommer premiene til å bli trukket ut blant de som har lest og registrert sakprosa. Så det kan jo være en gulrot for sakprosalesing. Ellers er det fritt fram for å registrere akkurat det du leser for øyeblikket!


5 Kommentarer

Kommentarer

 • Anne Grete Holje

  Takk for god info! 😃 Spennande kampanje! Gler meg!

  22 september 2020
 • Hele Norge leser

  Hei, Anne Grete! Så flott at du gleder deg!

  23 september 2020
 • Ingri Mardal

  Hei! Jeg har registrert to bøker denne perioden, men fikk ikke med meg før nå at jeg måtte takke ja til å være med på denne perioden, og har derfor ikke fått noen poeng eller sider🙈Går det ann å registrere en bok på nytt?

  01 oktober 2020
 • Hele Norge leser

  Hei! Jeg skal videresende dette til teknisk support og høre hva de sier!

  02 oktober 2020
 • Hele Norge leser

  Hei igjen, Ingri! Ifølge teknisk support skal poengene dine være i orden, selv om du ikke hadde takket ja til å bli med. Gi beskjed hvis poengene ikke er registrert på riktig dag eller lignende, så skal det bli ordnet opp i!

  05 oktober 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.