Konkurranse: Vinn en forfatter!

Postet av Hele Norge leser den 22. Okt 2020

Etter flere uker med stort engasjement, gode boktips og hyggelig lesefellesskap, går “Vi leser sakprosa”-kampanjen mot slutten. Men, en kampanje kan ikke avsluttes uten at det trekkes noen fantastiske premier!
 
 
Hvis du har lest og registrert sakprosa i løpet av kampanjeperioden, har du nå mulighet til å vinne en forfatter! Kanskje du vil ha besøk hjem og invitere et koronaforsvarlig antall venner for et bokbad i sofaen? Eller vil du gi et forfatterbesøk i gave til ditt lokale bibliotek?  
 

For å være med i trekningen må du har registrert sider i en sakprosabok på Hele Norge leser i kampanjeperioden (22. september t.o.m. 25. oktober). Vi trekker tre vinnere, som vil få besøk av hver sin lokale forfatter. Konkurransen gjennomføres i samarbeid med NFFO, som har god oversikt over sakprosaforfattere i Norge. De vil spille inn forslag til lokale forfattere ut i fra hvor vinnerne befinner seg - grunnet smittesituasjonen er det viktig for oss å begrense reising. 

 

Vinnerne trekkes 26. oktober, så frem til da er det bare å lese på og huske å registrere sider!

Nå som sakprosakampanjen går mot slutten, vil vi i Hele Norge leser takke for stort engasjement rundt kampanjen - vi håper du har blitt inspirert til å lese mer sakprosa!


2 Kommentarer

Kommentarer

 • Anne Grete Holje

  Venter spent på vinnarar i denne konkurransen! 😊 Er det planlagt nokon ny konkurranse i HNL?

  27 oktober 2020
 • Anne Grete Holje

  Ny kampanje meinte eg.

  27 oktober 2020
 • Hele Norge leser

  Hei! Se informasjon om konkurransen her: https://www.helenorgeleser.no/blog/post/165754/vinnerne-er-trukket! 😊

  27 oktober 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.