Ny kampanje og vinnere av forfatterbesøk

Postet av Hele Norge leser den 3. Nov 2020

Vinnerne av forfatterbesøk ble Stine Nerland og Gine Bugge Sande – gratulerer! Den tredje vinneren er kontaktet på e-post. Vinnerne ble trukket 26. oktober, blant alle som hadde registrert sider i en sakprosabok i kampanjeperioden 22. september til 25. oktober.


Konkurransen ble gjennomført med Norsk Faglitterær Forfatter- og Oversetterforening, som sammen med vinnerne skal finne fram til en forfatter og type besøk som egner seg. Grunnet koronasituasjonen vil vi begrense reising, så vinnerne får besøk av en lokal forfatter. Vi håper alle vinnerne får en flott litterær opplevelse!


Vi vil igjen takke alle som har deltatt i «Vi leser sakprosa»-kampanjen. Det er blitt registrert 446895 leste sider i løpet av perioden, og vi håper flere har fått øynene opp for sakprosasjangeren!


Ny kampanje
Snart vil Hele Norge leser sette i gang høstens siste kampanje, denne gangen i samarbeid med Leser søker bok.

Leser søker bok er en forening som jobber for at alle, uansett leseferdighet, skal få tilgang på gode skjønnlitterære opplevelser. De sitter på et vell av bokanbefalinger, og i løpet av kampanjen vil det komme en rekke gode lesetips.

Følg med på Hele Norge lesers sosiale medier og blogg for oppdateringer om kampanjen – vi gleder oss!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.