Ukas anbefalinger

Postet av Hele Norge leser den 13. Nov 2020

Her er alle ukas anbefalinger fra Leser søker bok samlet – vi håper du finner noe du har lyst til å lese! 
 
Sult av Martin Ernstsen - Minuskel 
Denne boken vil garantert gjøre Hamsun tilgjengelig for nye lesere, skrev juryen da Martin Ernstsen nylig vant årets vakreste bok i kategorien tegneserie. Denne adapsjonen av klassikeren Sult byr på visuell fortellerkunst, og en lett modernisering av språk og innhold. Boka vant Brageprisen 2019. 
 

Kaffehjerte av Gro Dahle og Kaia Dahle Nyhus Kaia Dahle Nyhus (illustrasjoner) - Magikon 
En illustrert roman for voksne fra fantastiske Gro Dahle. Med universelle temaer som identitet, kjærlighet og selvstendighet er dette en bok mange kan kjenne seg igjen i. Kaffehjerte har et åpent og lekent språk og utrykksfulle illustrasjoner. 
 

Flommen av Max Estes - Cappelen Damm 
En nesten ordløs tegneserie om flukt, klimaendringer og vårt forhold til naturen. Boka er en del av Bærekraftsbiblioteket. En stemningsfull, estetisk reise i blått. 
  

Polarnatt av Sunniva Relling Berg og Bjørn Lie (illustrasjoner) - Samlaget 
En varm fortelling om en iskald tur under det flakkende nordlyset. Denne thrilleren for unge holder spenningen fra første til siste side. 
  

Den svartkledde jenta av A. Audhild Solberg – Samlaget 
Audhild Solberg er kjent for mange med sine barne- og ungdomsbøker. Den svartkledde jenta er en del av spenningsserien Grøss og gru, og boka holder det serien lover: lesedriv og spenning. 


1 Kommentar

Kommentarer

  • Leser søker bok

    Vi håper mange lar seg friste til å plukke opp Martin Ernstsens "Sult" - en tegneserieadapsjon av Hamsuns klassiker. Martin vant Brageprisen 2019 for denne boka!

    16 november 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.