Will Grayson, Will Grayson (2015)

Av: John Green , David Levithan , Stian Omland , Tonje Røed

Mestermøte Green-Levithan. Skarpt , vakkert og hylende morsomt om tenåringer ute av skapet. Hva skjer når to ungdommer med samme navn møtes en kald natt på et gudsforlatt sted i Chicago? Møt Will Grayson, 16 år. En gutt med to viktige regler i livet: 1. Hold kjeft. 2. Ikke bry deg. Dessverre har han gått hen og forelsket seg i skolens kuleste og smarteste jente. Det gjør det mildt sagt vanskelig å følge reglene.Og møt Will Grayson, 16 år. En deppa homo som slites mellom ønsket om å ta sitt eget liv eller drepe alle andre. Det eneste lyspunktet i tilværelsen er nettdating-forelskelsen Isaac.Og framfor alt, møt den eksentriske Tiny; selve navet i historien. En kjempestor homse som er i ferd med å sette opp tidenes mest fantastiske high school-musikal. Tiny håper at den skal forandre verden, eller i den minste skolen hans, til en regnbuefarget kjærlighetsfest. Ekstravagant er bare fornavnet.I en bakgate utenfor en pornosjappe krysses først de to, senere de tre guttenes veier. Og så blir ingenting som før.To av USAs største ungdomsbokforfattere skriver annet hvert kapittel i denne morsomme, rå og triste historien.4 Omtaler

Maja Alaska Andersen vurdert det 10/4/2019

Denne er morsom. Jeg er enig i at karakterene til Green blir ganske like, så det er sånn sett bra at det er en til som har skrevet denne boken. Men bra er den! Handler om homofili og sånt, og .. er så lenge siden jeg har lest denne boka.. Men hallo -> John Green!

«Maybe there's something you're afraid to say, or someone you're afraid to love, or somewhere you're afraid to go. It's gonna hurt. It's gonna hurt because it matters.»

· 0 kommentarer

astrid vurdert det 10/26/2019

Kristina vurdert det 7/3/2020

Leslie vurdert det 10/17/2019