Løvetemmeren (2016)

Av: Camilla Läckberg , Gry Brenna

Den niende boken om Erica Falck og Patrik Hedström fra Fjellbacka. Det er januar og bitende kaldt i Fjällbacka. En halvnaken jente kommer løpende ut av skogen, rett ut på veien foran en bil. Sjåføren rekker ikke å stoppe. Da Patrik Hedström og hans kollegaer blir varslet om ulykken, er jenta allerede død. Fire måneder tidligere forsvant hun på vei hjem fra den lokale rideskolen, og siden er det ingen som har sett henne. Det viser seg at hun er blitt utsatt for en forbrytelse, og Patrik Hedström og hans kollegaer frykter at hun ikke er alene om denne skjebnen. Samtidig holder Erica Falck på å grave i en gammel sak. En familietragedie som førte til en manns død. Gang på gang besøker hun mannens kone, som ble dømt for drapet, men Erica får ingen svar..Hva er det kvinnen skjuler? Erica kjenner på seg at det er noe som ikke stemmer. Og det virker som om fortiden kaster sine mørke skygger over nåtiden. «Läckberg leverer.» Sindre Hovdenakk,.VG «Camilla Läckberg kan skrive krim, det hersker det ingen tvil om.» Torbjørn Ekelund, Dagbladet «Dette er en slutt som man grøsser av når man er ferdig med den siste siden. Det skal Läckberg ha honnør for.» Eva Myklebust, Fædrelandsvennen.«Dette er opplagt en fascinerende svensk krim med virkelighetsnære komponenter og et betydelig spenningsnivå.» Jon Terje Grønli, Gjengangeren4 Omtaler

Bente Kristin Ims vurdert det 1/6/2020

Wow! Holdt pusten fra de første sidene og klarte ikke legge den fra meg! Anbefales!

· 0 kommentarer

Lilith Ravn vurdert det 10/17/2019

Läckberg har skrevet en god bok, det er ingen tvil om det. Den er litt tung å komme i gang med - og selv var jeg litt skuffet over slutten, som virket uferdig. Som å vente på det avgjørende kapittelet for å få svarene du fortsatt sitter igjen med på siste side.
Men sett bort fra det er jeg positivt overrasket over boken, jeg liker galleriet av karakterer - og Erica er og blir en kul type personlighet. Verdt å lese, selv om man kanskje ikke helt får den slutten man helst ville hatt.

· 0 kommentarer

Gry vurdert det 11/7/2019

Tone Ekmo vurdert det 10/26/2019

Powered by: Bloc