Kaninjegeren (2016)

Av: Lars Kepler , Henning J. Gundersen

Kaninjegeren er sjette roman om etterforsker Joona Linna, og er så skremmende og briljant at hårene reiser seg på armene. På dagtid studerer Sofia til å bli sykepleier. Men hun har en hemmelig ekstrajobb som eskortepike. En kveld fører denne jobben henne til en luksusvilla i Djursholm. Men allerede når hun går inn døra, får hun en dårlig følelse. Den eldre mannen "Willie" har ekte kunst på veggene. Med et glass champagne i hånden, forsøker hun å riste av seg de dårlige vibbene. Hun nipper til glasset og ser ut av vinduet. Augustkvelden er stille og mørk, og bak et tre synes hun at hun skimter noe. Hva var det? Et menneske med merkelig hodeform. Eller et stort dyr? Når de reiser seg for å gå opp til soverommet, blir hun plustelig svimmel og mister balansen. Hun har blitt dopet. Noen timer senere er SÄPOs Saga Bauer på vei til det samme huset. På det eksklusive kjøkkengulvet ligger sexkunden Willie, ingen ringere enn Sveriges utenriksminister, i en pøl av blod. Sofia, blodig og forslått er i sjokk etter marerittet hun akkurat har overlevd. Like foran øynene hennes ble utenriksministeren regelrett henrettet, med en siste hilsen: "Nå kommer helvete til å sluke dere alle." 20 mil fra åstedet sitter kriminaletterforsker Joona Linna og får et tilbud han ikke kan motstå... Thrillermesteren Lars Kepler med en bladvender som er vanskelig å rive seg løs fra!7 Omtaler

Monica Hobberstad vurdert det 10/24/2019

Første boken jeg leste av Lars Kepler var Stalker, boken som kom ut før Kaninjegeren, og deretter startet jeg på første bok i serien og fortsatt i riktig rekkefølge. Ser at jeg har nok glemt noen detaljer fra Stalker, når jeg nå har startet på Kaninjegeren.
Men dette hadde heldigvis ikke så mye å si.
Virket i starten å være like bra som Keplers tidligere bøker, men mot midten slet jeg innimellom med at jeg følte den ikke fenget nok. Og slet litt med å følge med. Men alt i alt en god bok, men etter min mening den minst fengende av Keplers bøker.

· 0 kommentarer

Marina Bless vurdert det 10/7/2019

Torill Fagerli vurdert det 10/8/2019

Helle Fjelldal vurdert det 11/7/2019

Marte Onarheim vurdert det 11/8/2019

Powered by: Bloc