Kunsten å høre hjerteslag (2014)

Av: Jan-Philipp Sendker , Kurt Hanssen

Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra Burma, og første bok i en trilogi. Tin Win er en vellykket advokat i New York. Han er opprinnelig fra Burma, men hans amerikanske familie, kone og to barn, vet nesten ingenting om hans oppvekst og bakgrunn. En dag like etter datteren Julia fått sin juridiske embetseksamen, forsvinner han uten et ord. Familien tvinges til å akseptere at det siste sporet slutter i Bangkok. Fire år senere finner Julia en førti år gammel kjærlighetsbrev som faren skrev til en ukjent kvinne i en landsby i Burma. Hos Julia tennes håpet igjen og hun bestemmer seg for å oppsøke kvinnen i brevet. Når Julia ankommer den lille landsbyen i fjellene, ender hun opp i en fremmed verden. "Det går en understrøm av livsmot gjennom boken som sitter igjen i leseren etter endt lesning. (...) romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. (...) Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen." TERNINGKAST 5, Kristine Isaksen, VG "Eksotisk, rørende og tristfin." Magasinet KK «En vakker fortelling som garantert vil trollbinde leserne.» Booklist «En episk fortelling som krever en stor pakke lommetørklær.» Publishers Weekly «Jan-Philipp Sendker har gitt oss en historie som er både sterk og rørende. Romance Book Reviews "Romanen har den rette blandingen av romantikk, magi, hjertesorger og inspirasjon som vil gjøre den til en favoritt for svært mange ... Denne ypperlige forfatteren har gitt oss en fortelling som er svært mektig og bevegende. Du kommer til å bli grepet av den, og du kommer til å ønske å dele opplevelsen med noen, så god er den.» Romance Book Reviews "Rørende og gripende skrivekunst." Sunday Herald "En magisk fortelling som vil trollbinde deg." My Weekly «Dette er en bok som rommer mye klokskap og visdom, og en bok som gir deg litt å tenke på. Jeg ble både inspirert av romanen, og den satte i gang noen tankeprossesser.» TERNINGKAST 5, Bokelskerinnen, bokblogger «Alt er beskrevet så enkelt og vart, så ømt og gjennomskinnelig og så vakkert - totalt befridd for klisjéer - at bokas stemning ble sittende i kroppen lenge etter at jeg var ferdig med den.» TERNINGKAST 5, Rose-Marie, bokblogger "En helt ny og spennende leseopplevelse fra Burma. Gled deg, les sakte!" Liv Gade, bokblogger "God underholdning, perfekt lettlest og med en akkurat passe dose eksotisk krydder. Anbefales varmt og hjertelig!" Bøker & bokhyller, bokblogger INTERNASJONAL BESTSELGER MILLIONSELGER - SOLGT TIL OVER 20 LAND!6 Omtaler

Maja Alaska Andersen rated it 10/4/2019

Handler om en kvinne som drar for å finne sin far, som en dag forlot sin familie. Hun drar til Burma, hvor hun får høre en historie om to mennesker som forelsker seg. Denne boka er helt fantastisk. Den er fin, rørende, hjerteskjærende, og en som man virkelig ikke vil legge fra seg! Den har sine feil og mangler, men om man ser på dette som et eventyr, ikke hva som virkelig kunne ha skjedd, eller burde, så er den helt nydelig. Dette er en godbok man har lyst til å lese på kvelden med en kopp te og et mykt pledd i sofagjørnet!

«She saw that he knew what loneliness was, that he understood why it might be raining inside a person even when the sun shone, that sadness needed no immediate cause»


· 0 kommentarer

Caroline rated it 11/22/2019

Bøker av Jan-Philipp Sendker

Lest av

Grete Nesheim

Grete Nesheim

Leste 8/18/2020

Maya Støwer

Maya Støwer

Leste 4/27/2020

Thea Aarnæs

Thea Aarnæs

Leste 3/22/2020

Caroline

Caroline

Leste 3/20/2020

Powered by: Bloc