Annenhver uke (2019)

Av: Heidi Linde , Ina Charlotte Fjellhøy

Første bok i ny serie av Heidi Linde. Olivia bor annenhver uke hos mamma og pappa. I leiligheten til mamma bor det fem barn, to voksne og seks dyr, og det er umulig å kjede seg. I huset til pappa er det kjempestor plass og alle har god tid. Så der er det også fint å bo! Olivia synes egentlig livet er perfekt. Men en dag begynner en ny jente i klassen. Og da pappa i tillegg avslører en «god nyhet», blir det perfekte livet til Olivia snudd helt på hodet. Annenhver uke er første bok i serien Olivias liv, fra forfatteren av de populære Pym Petterson-bøkene. Heidi Linde skriver klokt, morsomt og spennende - om å takle forandringer som ikke står på ønskelista.6 Omtaler

Marie Hagen rated it 7/28/2020

En fin og sår bok om familie, vennskap og det å være skilsmissebarn.

· 0 kommentarer

Sofie Birgitte Andersen rated it 10/20/2019

Olivia trives godt med å bo annenhver uke hos den kaotiske og travle familien til mammaen og hos pappaen og stemor. Dessuten trives hun i klassen med 24 elever der det alltid går opp når de skal være par. Men så begynner ei ny jente i klassen, samtidig som Olivias pappa og stemor begynner å oppføre seg merkelig... En koselig bok om vennskap og familie.

· 0 kommentarer

Ann Christin Myrseth rated it 10/7/2019

Jeg er absolutt ikke i aldersgruppa, og det er sikkert en god del lesere i riktig aldersgruppe som vil like den. Jeg synes den ble en lettvekter.

· 0 kommentarer

Anne Mette Jensrud rated it 9/28/2019

Fin bok♥️håper på mange i serien

· 0 kommentarer

Powered by: Bloc