Arven (2018)

Av: Lisa Jewell , Anita Garmannslund

I London på 1920-tallet begynner folk sakte å vende tilbake til hverdagen etter krigens herjinger. Arlette er ung, vakker og har livet foran seg. På dagtid arbeider hun i varemagasinet Liberty, mens nettene er som en virvelvind av fester, klubber, cocktails og jazz. Men så rammer tragedien, og Arlette flykter til Guernsey og forlater aldri øya. To generasjoner senere ankommer unge Betty Dean London etter en lang reise fra Guernsey. Hun er Arlettes barnebarn og kan knapt vente med å starte sitt nye liv. Men først må hun spore opp den mystiske Clara Pickle, en kvinne som er blitt nevnt i Arlettes testament. I Bettys jakt etter Clara får hun vite ting hun aldri visste om bestemoren, og får innblikk i både kjærlighet, tap og hjertesorg. Kan Arlettes hemmeligheter hjelp Betty på hennes søken etter lykke? En oppløftende og uforglemmelig fortelling om to kvinner i to ulike tidsepoker, fra forfatteren av bestselgerne Barndomshjemmet, Dagen vi møttes og Da jeg fant deg. Lisa Jewell ble født i London i 1968. Hun ga ut sin første bok, Ralph's Party, i 1998. Den ble den mest solgte debutboken i Storbritannia det året. Hun har utgitt 13 romaner, mange av dem er blitt bestselgere. I Norge slo hun for alvor gjennom med romanene Barndomshjemmet og Dagen vi møttes, som lå flere måneder på norske bestselgerlister. Les mer på lisa-jewell.co.uk «Vakker, rørende og umulig å legge fra seg.» Jojo Moyes «Hjerteskjæredne god.» Marie Claire «Må leses!» Express «Den er nydelig skrevet, full av mysterier, sorg og viktigst av alt: kjærlighet.» noveliscious.com «Du vil bli fullstendig grepet av begge historiene etter hvert som familiehemmelighetene kommer til syne.» Heat «Fantastisk ... Umulig å legge fra seg.» Daily Mail «Varm og rørende med et anstrøk av nostalgi» Star «Lisa Jewell blir bare bedre og bedre» Grazia3 Omtaler

Veronica rated it 16.10.2019

Perfekt feelgood bok :)

· 0 kommentarer

Per Lund rated it 23.10.2019

Hvis du likte Svøm med dem som drukner av Lars Mytting, så er det store sjanser for at denne boken vil falle i smak hos deg.
Boken inneholder alt som skal til for å holde leseren i ånde. Jeg klarte ikke å legge boken fra meg før jeg hadde lest den ferdig.

· 0 kommentarer

Kjersti Minde Føllesdal rated it 19.11.2019

Herlig feelgood bok😊

· 0 kommentarer

Lest av

Lisbeth Eive

Lisbeth Eive

Leste 03.12.2019

Per Lund

Per Lund

Leste 27.10.2019

Tonje Hellevig

Tonje Hellevig

Leste 04.11.2019

Pia Soltveit

Pia Soltveit

Leste 13.10.2019

Veronica

Veronica

Leste 28.10.2019

Powered by: Bloc