Dette blir mellom oss (2020)

Av: Alexander Kielland Krag

Følg historien på Instagram: @dbmo_2020. Om bare du var en jente. Om bare jeg var en jente. Om bare én av oss var annerledes, da ville alt være annerledes. Felix er søtten år og begynner på ny skole. Der treffer han Nicolai og blir hodestups forelsket. Men hvordan skal Felix kunne vite om Nicolai føler det samme? Vi følger Felix gjennom noen intense måneder hvor han veksler mellom lykkerus i det ene øyeblikket, og lammende usikkerhet i det neste. En blikkveksling som varer litt for lenge, et smil i en korridor, en melding skrevet over nettet - det må vel bety noe? Dette blir mellom oss er en roman om den første store forelskelsen. Men det er også en historie om vennskap, om å komme ut av skapet og om å finne sin plass i livet. Følg historien hver dag på Instagram: @dbmo_2020 Sagt om boka: «Vil boken nå ungdommen? Ja. Historien er ærlig, utforskende og spennende. Ikke minst er den inviterende med sin korte, renskårne form.» Anne Cathrine Straume, NRK «Vanskelig å legge fra seg.» Vidar Kvalshaug, Bok365 - TERNINGSKAST 5! «Her leser du for å bli fanget inn av stemninger, følelser og velformulerte observasjoner.» Morten Olsen Haugen, Aftenposten «Her er det onani, sædsprut og anal penetrering, uten at det føles som om forfatteren vil sjokkere eller gjøre seg interessant. Det eksplisitt seksuelle kommer naturlig og i passende små doser.» Jostein A. Ryen, Barnebokkritikk «Krag har et talent for å sette ord på konkrete episoder og situasjoner slik at de framstår både autentiske og overraskende. Spesielt er det en kobling mellom gutters seksualitet og såre følelser, som jeg sjelden har lest så skarpe observasjoner av.» Petra J. Helgesen, Periskop16 Omtaler

Marie Hagen rated it 7/3/2020

En fin og sår bok om vond og vanskelig kjærlighet.

· 0 kommentarer

Elin rated it 7/8/2020

Vakkert skrevet komme-ut-historie om en ung, homofil gutt. Absolutt viktig, og jeg likte den godt, men jeg skulle ønske det kom ut litt flere bøker med LHBTQpluss-tema som ikke handlet som homofile cismenn, men andre på LHBTQpluss-spekteret.

· 0 kommentarer

Aase Berit Antonsen rated it 6/24/2020

Søt kjærlighetshistorie.

· 0 kommentarer

Bjørn Tore Grøntvedt rated it 7/14/2020

Så fin om ungdomskjærlighet!

· 0 kommentarer

Maria Brandt rated it 5/7/2020

Leste den på Insta, ikke papirboken. Første gang, og ga nesten en "Skam"-opplevelse.

· 0 kommentarer

Tone Landrø Jørgensen rated it 11/4/2020

Fin lesing. Passer for moden ungdom.

· 0 kommentarer

Tom Helge Rasmussen Uhlen rated it 6/10/2020

Dette er en lettlest bok med korte kapitteler men slutten er ikke helt min favoritt. Men det er en rørende bok om det å finne seg selv og sin egen identitet, den første store forelskelsen og hvor vanskelig det kan være å komme ut av skapet.

· 0 kommentarer

Jørn rated it 7/3/2020

Bøker av Alexander Kielland Krag

Lest av

Powered by: Bloc