Verden uten deg

Av: Jill Santopolo , Bente Klinge

Han var den første som inspirerte henne, beveget henne, virkelig forsto henne. Skulle han også bli den siste? Lucy står overfor et grunnleggende valg. Men før hun kan velge, må hun begynne med begynnelsen av historien - sin og Gabes historie. De møttes på Colombia-universitetet i New York 11. september 2001, og bestemte seg denne dramatiske dagen for at de skulle leve liv fylt av mening. Da de traff hverandre igjen, virket det skjebnebestemt. Men Gabe ble fotojournalist med Midtøsten som spesialitet, og Lucys karriere blomstret i New York. Deretter fulgte tretten år med drømmer og begjær, sjalusi og svik - og kjærlighet. Var det skjebnen som brakte dem sammen? Var det deres egne valg som holdt dem fra hverandre? En pageturner om identitet og livsvalg, og om den første kjærlighetens styrke.1 Omtaler

Nina Okun rated it 19.03.2020

Spennende og annerledes bok. Lucy skriver denne bok til Gabe, hennes første kjærlighet. De traff hverandre første gang i New York den 11.9.2001, en tragisk dag i historien for alle amerikanere. Interessant og romantisk.

Lucy møter Gabe for første gang den 11. september 2001. Sammen er de vitner til tragedien som rammer New York. De blir dypt forelsket i hverandre og har en helt spesiell forståelse seg imellom. Begge er ambisiøse og ivrige etter å gjøre en forskjell i verden. Dessverre blir dette en årsak til at forholdet går i stykker, når Gabe prioriterer jobb og karriere fremfor kjærligheten. Lucy klarer til slutt å legge forholdet bak seg og finner på nytt kjærligheten med den litt eldre Darren. En del av henne glemmer dog aldri Gabe, hennes første kjærlighet. Utrolig velskrevet og fengende.

· 0 kommentarer

Bøker av Jill Santopolo

Lest av

Nina Okun

Nina Okun

Leste 26.03.2020

Powered by: Bloc