Dyrene i Afrika (2019)

Av: Erlend Loe

Dyrene i Afrika er en historie om avmakt, aktivisme, avvik og tøylesløst begjær. Fem enkeltpersoner - en tannlege, en biolog, en filmklipper, en forfatter og en politietterforsker - kjenner dragninger og tilbøyeligheter de ikke forstår hvor kommer fra. De gjennomgår en radikaliseringsprosess og forstår etter hvert at dersom verden skal overleve, må noen gå i bresjen.5 Omtaler

Valeriya anti vurdert det 4/6/2020

Vanskelig å vite hva man egentlig skal si om denne boken, den var ikke overhodet det jeg forventa. Men morsom var den virkelig.

· 0 kommentarer

Anonym vurdert det 3/25/2020

Språket i boken var, i kjent Loe stil, helt fantastisk. Tematikken falt derimot ikke helt i smak. Jeg fullførte boken, i håp om at det ville dukke opp noen morsomme vendinger som ville gjøre fortellingen mer smakfull, men det skjedde altså ikke. Min konklusjon er derfor at bokens tematikk for meg, fortjener kun en stjerne, mens dens eksemplariske språk drar den opp til to.

· 0 kommentarer

Veronica Monsen vurdert det 6/25/2020

Bare Erlend Loe kan skrive en slik bok. Som et så makaber, mørk og ekkel, men samtidig så velskrevet, morsom, original og ellevill. Elsket det!

· 0 kommentarer

Sunniva vurdert det 7/22/2020