Et uskyldig offer (2015-12-01)

Av: Antoinette van Heugten

Et uskyldig offer

I en fengslende historie om makten fortiden har over nåtiden, forteller den kritikerroste forfatteren Antoinette van Heugten om en kvinne hvis lille barns liv er i ytterste fare. Barnets mor blir tvunget til å komme til bunns i familiens vanskelige og brokete fortid fra andre verdenskrig.

Nora de Jong opplever sitt livs mareritt. En dag kommer hun hjem fra jobben og finner moren brutalt drept. Den lille datteren hennes er forsvunnet. Den eneste ledetråden hun har, er liket av en ukjent mann på stuegulvet, med en pistol i hånden.

Nora må finne Rose, så hun skyver sorg og fortvilelse til side og begynner å lete på egenhånd. Innholdet i et låst skrin hun finner på foreldrenes loft gir henne like mange spørsmål som svar, og det kan tyde på at drapsmannen ikke er en fremmed. Skal hun redde datteren sin, må hun grave enda dypere i familiens mørke fortid. Hun må til Amsterdam, hvor hennes egen ubearbeidede fortid og et vondt kjærlighetsbrudd hjemsøker henne på nytt.

Mens Nora fortvilet pusler sammen sannheten ut fra en gammel familiedagbok, blir hun trukket tilbake til en by under nazistenes okkupasjon og hvor morens gamle allianser for lengst kan ha forseglet både hennes og Roses skjebne.2 Omtaler

Ingrid Bruheim rated it 10/12/2020

Ei heilt grei bok men litt langdregen.

· 0 kommentarer

Kari Bruheim rated it 8/14/2020

Ei grei og spennende krim bok

· 0 kommentarer

Lest av

Ingrid Bruheim

Ingrid Bruheim

Leste 10/17/2020

Kari Bruheim

Kari Bruheim

Leste 8/17/2020

Powered by: Bloc